Cresterea si dezvoltarea copiilor

Adreseaza o intrebare comunitatii Cresterea si dezvoltarea copiilor

Intrebari comunitatea Cresterea si dezvoltarea copiilor

  • dezvoltare

    salut,am 16 ani in mai si am 1.71 m ,45 kg si mentionez ca am multe cosuri pe fata.Mentionez ca am penisul de 13cm in erectie si flacid de 6.ESTE BINE?Ce trebuie sa fac sa mai cresc?

    Postat acum 2 ani de aditz3 , fara raspuns
  • fetita mea

    buna ma numesc denisa .fetita mea are acm aproape 7 ani de cca 6 luni ma lupt cu ia.nu raspunde chemarilor de aproape daca este concentrata pe un anumit subiect .la nastere am fost indrumata catre neuropsihiatri infantila craiova .nu am mers deoarece mam mutat in italia crezand ca ceea ce spun...

    Postat acum 2 ani de cata@deni , fara raspuns
  • Narcolepsie

    Am un copil cu narcolepsie si medicul de familie mi-a zis sa caut Modafinil sau Provigil. Stie cineva de unde pot procura acest medicament? Multumesc!

    Postat acum 2 ani de Innle , 1 raspuns
  • CE SA CUMPAR

    BUNA ZIUA,VA ROG SA MI DATI UN SFAT ,PENTRU UN COPIL DE 8 ANI ,CE SA I DAU PENTRU POFTA DE MANCARE,VITAMAMINE SAU CE SA FAC?,MULTUMESC

    Postat acum 2 ani de manea adriana , 2 raspunsuri
  • menstruatia prelungita

    Buna ziua doresc sa va adresez o intrebare in legatura cu fetita mea de 12 ani si 11 luni care are menstruatia care o tine de 10 zile ,am dus o astazi dimineata la spitalul polizu si i a facut internare dar nu i s a pus un diagnostic , va multumec pentru raspuns.

    Postat acum 2 ani de dana.daniela , 2 raspunsuri
  • operati lipsa testicul

    Buna ziua am baietelu de 7 ani nu are un testicul la ecografie nu sa fazut nimic iar doctorul a spus ca sar putea sa fie undeva in mate uscat .Trebuie operat la bucuresti peste o luna trebuie sal operez si mie frica multi zic ca este o operatie usoara dar daca el il are uscat si se afla in mate...

    Postat acum 2 ani de rva82 , fara raspuns
  • probleme de mers???

    am un baietel de 2 ani si 4 luni si decand a inceput sa mearga adica pe la 11 luni a inceput alergand. Intre timp a corectat acest obicei dar merge cu varfurile in interior si isi freaca genunchii. Este ceva grav??? Ce trebuie facut?

    Postat acum 2 ani de nanau.corina , 1 raspuns
  • Transpiratie excesiva si durere abdominala

    Buna ziua, fetita mea are 5 anisori si transpira fff mult.Chiar si cand sta linistita (lucru mai rar) si atunci transpira .O alta problema este aceea ca din cand in cand imi spune ca o doare in partea dreapta chiar sub coaste.Care poate fi cauza in cele doua situatii ? Ar trebui sa ma ingrijorez?

    Postat acum 2 ani de vera_2209 , 10 raspunsuri
  • suspecta de tensiune mare la ochisori

    •Buna ziua! domnule doctor, ieri am fost la un medic particular cu fetita mea adrienn pentru un control, o banala raceala .........dar doamna doctor cand a vazut-o pe fetita a facut o afirmatie care pe mine ma ingrijorat foarte tare, mi-a spus ca fetita are ochisorii un pic ciudati sunt...

    Postat acum 2 ani de anettka , fara raspuns
  • vsh 20 sunt tare ingrijorata

    buna ziua.am o fetita de 4 ani am prins o viroza de la gradi.febra,tuse,nas infudat .i-am dat tot felul de siropuri dar pana la urma am ajuns la spital. i-am facut analizele.totul a iesit aproximativ bine.raza la plaman care este buna.in schimb avem pe buletinul de analize un VSH DE 20 unde la...

    Postat acum 2 ani de alina bc , 8 raspunsuri
  • durerea de burta

    Buna ziua ,am baietelu in varsat de 7 ani ieri a baut la scoala laptele pe care scoala il ofera si de atunci se plange de burtica in zona buricul ,ii vine se vomite si i se intareste burtica .De mancat manaca normal am facut si analize pentru viermisori si nu iau aparut nimic de vreo trei ani ii...

    Postat acum 2 ani de rva82 , fara raspuns
  • ce analize sa facem?

    Buna ziua.Nepotelul meu s-a nascut cu atrezie de esofag.A fost operat in Germania unde i s-a refacut esofagul.Dupa aceasta interventie, a facut de doua ori ocluzie intestinala si a fost operat de urgenta la Cluj, unde i s-au taiat de doua ori cate 20 cm de intestin, a ramas fara jejun si doar cu...

    Postat acum 2 ani de ELENA MARIA75416 , 1 raspuns
  • amigdalita pultacee

    Buna,am un nepotel de 3 ani si 9 luni care face mereu puroi in gat,de data asta pe langa nas infundat,temperatura 39,si raguseala,i s au umflat pleoapele superioare.am fost la medic si i a prescris augumentin,starea lui nu s a ameliorat,am fost la urgenta cu el si i s a pus diagnosticul de...

    Postat acum 2 ani de NICOLETA71127531 , 1 raspuns
  • hemoleucograma

    as vrea daca se poate sa imi interpretati si mie o hemoleucograma la un bebelus de 4 luni trombocite _ 719.000 ( 280.000-580.000) leucocite 11.350 ( 4000-11.000 ) hematocrit 34.65 ( 35-47 ) hemoglobina 11.33 (11.2-15.7 ) in paranteza sunt limitele laboratorului.Restul analizelor...

    Postat acum 2 ani de maria_andreea17 , 2 raspunsuri
  • analize hemoleucograma

    as vrea daca se poate sa imi interpretati si mie o hemoleucograma la un bebelus de 4 luni trombocite _ 719.000 ( 280.000-580.000) leucocite 11.350 ( 4000-11.000 ) hematocrit 34.65 ( 35-47 ) hemoglobina 11.33 (11.2-15.7 ) in paranteza sunt limitele laboratorului.Restul analizelor...

    Postat acum 2 ani de maria_andreea17 , fara raspuns
  • Intrebare arginina

    Eu am 17 ani, 1,72 inaltime si 63 de kg si sunt mai scund pana si decat baietii de clasa a 9-a, eu fiind a 11-a. In timpul verilor alergam cel putin 8 km pe zi, cam asta era singura tangenta a mea cu sportul, nu imi place inotul sau baschetul si nu am recurs la ele pentru a ma inalta. Am...

    Postat acum 2 ani de Rorschach , fara raspuns
  • intrbare

    am un bebelus de 9 luni care a facut gentamicina 7 zile la 12 ore,7 intr un picior 7 in celalalt ,ultima injectie l a durut f f tare a plans f tare si de atunci sunt 3 zile si el abia indoaie piciorusul drept durerea i a mai trecut a inceput sa l mai indoaie dar f putin,d na doctor de familie i a...

    Postat acum 2 ani de nicolascatalin , 2 raspunsuri
  • tresariri in somn copil 12 ani

    BUNA ZIUA , BAIATUL MEU ARE 12 ANI SI TRESARE IN SOMN IN FIECARE SEARA (5-10 minute) SI DIMINEATA INAINTE DE TREZIRE . ACEST LUCRU SE INTMPLA CAM DE 5-6 LUNI.ACUM 2 LUNI AM FOST LA UN MEDIC NEUROPSIHOLOG .I-A DAT TRIMITERE PENTRU NISTE ANALIZE SI UN EEG. ANALIZELE I-AU IESIT BINE BAIATULUI SI LA...

    Postat acum 2 ani de mihhha , 3 raspunsuri
  • crestere copil

    Baietelul meu are 3 ani si 8 luni,13,8 kg,si 93 cm.La nastere a avut 3.3 kg,si 52 cm. Ce imi recomandati sa ii stimuleze cresterea? Produse naturiste,alimente,exercitii...Orice sfat e binevenit.Va multumesc.

    Postat acum 2 ani de o stea , 3 raspunsuri
  • anestezia generala la copil de 7 ani

    Buna ziua am baietelu de 7 ani si urmeaza sa i fac operatie lipsa de un testicul.Mi sa spus cai face operatie generala ce sa fac nu stiou prea multe si imi este frica cat timp durteaza anestezia cat timp este incostient?

    Postat acum 2 ani de rva82 , 1 raspuns
Pag 5 din 26

Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK