Boli de piele

Adreseaza o intrebare comunitatii Boli de piele

psoriazis

Postat de mikky35 cu 6 ani in urma

Am psoriazis de 25 de ani...., cred ca nu exista tratament care sa nu-l fi incercat!!!
De aproximativ 3 ani folosesc neotigason(capsule) si imi merge foarte bine!!!!

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Imunoinstant (cu o saptamana in urma)
  • 0

  Psoriazisul, incurabil sau nu?!


  Psoriazisul, la granița vindecării!
  Psoriazisul este o boală a sistemului imunitar considerată incurabilă. Însă, cercetătorii de la Romvac, prin Oul Hyperimun PC2 și gama de suplimente alimentare Imunoinstant, încercă să schimbe lucrurile găsind calea bazată pe studii proprii și care să dea speranțe justificate celor afectați de această boală.
  Astfel, s-a observat că la pacienții cu forme grave de boală, administrarea acestor produse le poate îmbunătăți starea de sănătate, reducându-li-se considerabil, simptomele produse de psoriazis, ceea ce se traduce și în inducerea unei stări psihice pozitive, cruciale în lupta contra nemiloasei boli.

  Lupta cu Psoriazisul cere un efort suținut!
  Lupta cu boala cere de la pacient, un efort susținut prin respectarea programului de administrare a produselor Imunoinstant, dar și răbdare pentru a obține însănătoșirea. Aici sunt vizați în mod special, pacienții care au psoriasis de ani de zile, chiar zeci de ani.
  Pielea trebuie să se refacă! În organism, în timpul administrării produselor, urmează să aibă loc numeroase modificări imunologice locale la nivelul celulelor T rezidente și în general, în tot sistemul imunitar.

  Psoriazisul, tratamentele binecunoscute și realitatea!
  Recomandările actuale privind tratamentul local și general al psoriazisului, se fac cu argumente care nu au nici o explicație științifică. În prezent, tratamentul psoriazisului se face în funcție de gravitatea exprimării clinice. Nu se ține seama de faptul că psoriazisul este o boală a întregului organism și că toți pacienții trebuie tratați cu aceleași metode și mijloace, indiferent de localizarea sau exprimarea clinică. Astfel, considerăm a fi binevenită o abordare unitară pentru toți pacienții afectați de psoriasis, fie că este vorba de artrita psoriazică, de leziuni la nivelul unghiilor sau pe alte părți ale corpului sau de diferite alte stări de boală atribuite psoriazisului. Toți aceștia trebuie tratați unitar, folosind simultan, un tratament general și un tratament local.
  De regulă, tratamentele pentru formele moderate până la severe ale bolii includ medicamente sistemice cum ar fi metotrexat, ciclosporină, acitretin și recent, cele de origine biologică.

  În ultimul deceniu, medicamentele de origine biologică au devenit standardul de aur pentru tratamentul psoriazisului de la forma moderată, până la cea severă. Tratamentele cu acest tip de medicamente se recomandă pacienților la care tratamentele tradiționale nu au dat rezultate, deci pacienților cărora aceste medicamente nu au reușit să le asigure sănătatea și îmbunătățirea calității vieții, precum și pacienților care au contraindicații la aceste tratamente. Medicamentele de origine biologică anti-TNF alfa sunt o opțiune de tratament eficient cu remisie într-un procent ridicat. Această clasă de agenți biologici este în prezent, cea mai folosită din lume, deoarece aceste medicamente au fost intens studiate și au fost aprobate pentru psoriazis, dar și pentru tratamentul altor afecțiuni inflamatorii cornice, inclusiv al poliartritei reumatoide (RA) și al bolii inflamatorii intestinale (IBD). Biologicele anti TNF-alfa aprobate în tratamentul psoriazisului includ infliximab (un anticorp monoclonal himeric cu 25% a moleculei de origine murină), adalimumab (un anticorp monoclonal uman) și etanercept (o proteină de fuziune conform TNF-alfa a receptorului 2 P75 și fragmentul Fc oman IgG1).
  În ciuda eficacității acestor medicamente, care este demonstrată în studii clinice controlate randomizat și observațional, o proporție considerabilă de pacienți pierd răspunsul terapeutic. Doar 75 - 85% dintre pacienții tratați pe o perioadă lungă de timp, realizează o substanțială îmbunătățire a severității inițiale a bolii.

  Psoriazisul și abordarea bolii de către Romvac!
  Cercetătorii Companiei Romvac percep psoriazisul ca o boală a întregului organism și recomandă administrarea produselor Imunoinstant împreună cu un grup de imunomodulatori, peptide specifice, proteine de contact și radicali, indiferent de vechimea bolii, de forma de exprimare clinică și gravitatea ei.

  În timp ce pentru medicamentele de origine biologică există un număr important de contraindicații, reacții adverse și efecte secundare, iar produsele se administrează parenteral pentru o perioadă lungă de timp, produsele din gama Imunoinstant nu au contraindicații decât pentru persoanele alergice la ou. Însă și pentru aceste persoane, Romvac lucrează la un produs special purificat și care să nu producă reacții alergice la ou.

  De regulă, pacienților li se recomandă administrarea orală, a soluției lichide Imunoinstant, prin gargară repetată timp de 2 minute, până la înghițirea conținutului întregului flacon care reprezintă o doză zilnică. Însă, pentru a oferi pacientului cu psoriazis un tratament complex, acesta trebuie să consume și Oul hiperimun PC2 crud, în lapte.

  Primele reacții semnalate de pacienți după începerea administrării produselor Imunoinstant, sunt dispariția pruritului, precum și alte reacții cutanate complexe. Astfel, o pacientă cu psoriazis generalizat – în prezent cu stare generală neîndoios, mai bună -, la scurt timp după dispariția pruritului, a reclamat senzația de piele care se strânge și a numit acest simptom “corset”. Am inclus în programul de evaluare a pacienților criteriile de dispariție a pruritului și senzația de corset.

  2015, începutul sfârșitului pentru Psoriazis!
  La sfârșitul anului 2015, putem spune că am înregistrat rezultate bune și demne de luat în seamă! Avem mulți pacienți voluntari care folosesc produsele din gama Imunoinstant și Oul Hyperimun și care se simt bine și fac progrese remarcabile privind starea de sănătate și lupta cu această boală.
  Putem considera anul 2015, ca un an în care s-a început o nouă era de luptă împotriva psoriazisului, respectiv era produselor biologice din gama Imunoinstant.
  Este foarte bine ca administrarea produselor recomandate de specialiștii de la Romvac folosind imunoglobuline și proteine moderne, să fie asociată cu un tratament psihiatric. Acest tratament trebuie să schimbe radical modul de a gândi al bolnavilor de psoriasis, care de ani de zile stau sub osânda suferinței provocate de o boala incurabilă. Trebuie să existe o preocupare permanentă pentru încurajarea pacientului și creșterea încrederii în sine în lupta cu boala. Acesta trebuie să știe că are o șansă de care trebuie să profite cu încredere! Alături de el trebuie să fie familia, societatea și medicul curant.

  Produsele Imunoinstant si Oul Hiperimun PC2 sunt produse de Romvac Company S.A. : Sos. Centurii, nr. 7, Voluntari, jud. Ilfov.
  Tel.: 021.350.31.09 (interior: 255), 0799.313.331, 0799.313.332
  E-Mail: office@imunoinstant.ro
  Website: www.imunoinstant.ro
  Facebook: Imunoinstant Oficial

  Raspunde
 • m (cu o saptamana in urma)
  • 0

  Buna seara , si eu am psioriazis o forma mai usoara ( cateva puncte pe corp ) de o saptamna si jumatea am folosit un preparat ce se pare ca a functionat , adica au disparut complet , cu mici cicatrici care se pare ca dispar cu timpul. Poate a mai flosit cineva acest preparat , si poate sa imi spuna daca i-a reaparut sau nu psiorazisul.


  Rp/ acid salicilic 1.5 g
  neopreol 10 g
  clobetazol ung 20 g ( am folosit dermovate )
  M. F. unguent

  Raspunde
 • Cristina (cu o saptamana in urma)
  • 0

  Buna! Cumva crema pe care ai comandat-o este cea din linkul pe care l-am postat eu?
  http://www.longeviv.ro/remediu-pentru-dermatite-si-psoriazis-pure-potions
  as vrea sa o incerc si eu...sper sa dea rezultate

  Raspunde
 • Iulia Diana (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  Eu am psoriazis de cativa ani buni si am tot folosit tot felul de produse recomandate de medici. Acum vreo 2 luni am gasit o crema foarte buna de la pure potions si de atunci o folosesc doar pe asta. E buna pentru tot felul de probleme ale pielii. Am luat -o de pe site-ul Longeviv dar cred ca se gaseste si in farmacie.

  Raspunde
 • Stanciu Georgeta (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  Dupa doua saptamani se face pauza de 3 saptamani, si dupa aceea ma contactati telefonic. La telefon va pot explica mai clar.

  Raspunde
 • Stanciu Georgeta (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  Gasiti numarul de telefon in aricolele din Formula As

  Raspunde
 • Stanciu Georgeta (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  Va pot ajuta eu, accesati link-ul de mai jos sa vedeti despre ce este vorba.
  http://www.formula-as.ro/2015/1169/cititorii-multumesc-pentru-vindecari-70/cu-tratamentul-doamnei-georgeta-stanciu-m-am-vindecat-de-steatoza-hepatica-si-psoriazis-19284

  Raspunde
 • carmen (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  dupa 16 ani de tratamente diferite ,am gasit o crema care ma ajuta total..... la noi nu se gaseste , dar am comandat-o in Grecia si am primit-o in doua zile http://www.pharmacy7days.com/en/products-1929/algoflogen-cream-200ml.html . Multa sanatate !

  Raspunde
 • carmen (cu 2 saptamani in urma)
  • 0

  dupa 16 ani de tratamente diferite ,am gasit o crema care ma ajuta total..... la noi nu se gaseste , dar am comandat-o in Grecia si am primit-o in doua zile http://www.pharmacy7days.com/en/products-1929/algoflogen-cream-200ml.html . Multa sanatate !

  Raspunde
 • Lumi (cu 3 saptamani in urma)
  • 0

  Buna ziua, dna Georgeta! Si daca dupa doua saptamani de baut ceaiul dvs., nu se vede absolut nici o schimbare, (in cazut unui psoriazis vechi), ce e de facut?
  C-am baut degeaba licoarea aceea, nu-i problema, dar ca mi-am pus sperantele-n dvs. si am visat la o ameliorare, macar, daca nu vindecare, asta e o mareeeeeee problema!!!!! Ce e de facut in acest caz doamna?
  Va rog sa-mi spuna cineva daca a mai folosit acest ceai ptr. psoriazis si care a fost evolutia?
  Multumesc si sanatate tuturor!

  Raspunde
 • Aishaa (cu 4 saptamani in urma)
  • 0
 • Aishaa (cu 4 saptamani in urma)
  • 0
 • Aishaa (cu o luna in urma)
  • 0
 • Corina Petru (cu o luna in urma)
  • 0

  Si eu tot acest produs natural pentru psoriazis de la Derma E il folosesc si imi place tare mult, e eficient, il recomand cu incredere.

  Raspunde
 • rodica (cu o luna in urma)
  • 0

  A incercat cineva ,,IMUNOINSTANT ,, produs de Romvac ?

  Raspunde
 • rodica (cu o luna in urma)
  • 0

  A incercat cineva ,,IMUNOINSTANT ,, produs de Romvac ?

  Raspunde
 • rodica (cu o luna in urma)
  • 0

  D-na Stanciu, vreau sa va scriu pe mail, daca se poate, eventual sa vorbim la telefon. Multumesc

  Raspunde
 • cristian (cu 2 luni in urma)
  • 0

  am 22 de anii .am problema asta de 17 anii si am fost la o suta de doctori mi.au dat 100 de creme si nu am reusit sa ma vindec
  VA ROG FRUMOS CINEVA SA-MI DEA SI MIE O PARERE MIAU IESIT SIN CAP

  Raspunde
 • Luca (cu 2 luni in urma)
  • 0

  Incercati crema grahams natural pentru psoriazis si uleiul de baie. La mine s-au vazut rezultate dupa cateva zile. In 2 saptamani a trecut iar pielea avea doar o culoare rozie, abia vizibila, eu zica ca merita incercate. Sunt naturale, fara cortizon si alte chimicale care va pot face foarte rau la ficxat si la imunitate

  Raspunde
 • anca bibu (cu 3 luni in urma)
  • 0

  incearca cu nizoral crema

  Raspunde

Posteaza raspuns


Discutii pe aceeasi tema

 • psoriazis (3 raspunsuri)

  Buna, Iti recomand cu incredere clinica Polisano Plazza. Este exact la Mall Plazza, in cladirea de birouri din laterala mallului, la parter. Pentru mai multe informatii: CLINICA POLISANO PLAZA ROMANIA Bucuresti, bd....

 • psoriazis pustulos palmo-plantar (3 raspunsuri)

  as dori sa aflu ce alte metode sint sa scap de aceasta afectiune cumplita,de 7 luni ma confrunt cu aceasta boala am cumparat si un tratament NEOTIGASON foarte eficace,dar avind miopie avansata imi poate dauna ochilor,cine...

 • Psoriazis, lupus eritematos, lichen plan, pitiriazis rozat - afectiuni cu leziuni papuloscuamoase si papule nonconfluente (21 raspunsuri)

  .vreau sa stiu si yo cine are asa ceva si cum se poate tarata..ms mult

 • Tipuri de psoriazis (24 raspunsuri)

  Am aceasta maladie cutanata de vre-o 7 ani, numai pe pelea din rejiunea capului,(pete) un pic la un picior si la un cot.Mam folosit de diferire remedii dintre care unele miau ajutat un pic altele nu prea dar la moment sa cam...

 • psoriazis... (2 raspunsuri)

  am avut o rana imensa la ceafa .am stat la soare zilnic cateva ore si dupa cateva saptamani a disparut total...m-am dat si cu crema de galbenele si am urmarit sa ma relaxez profund..ascultand muzica relaxanta..pt ca aparuse...

Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK