Anemie?

Intrebare postata de simona38095570 cu 9 ani in urma - 12 raspunsuri
Grupurile de discutie din care face parte intrebarea: Boli ale sangelui Anemie Siclemia Anemie aplastica

De vreo 2 saptamani am niste ameteli foarte mari . am facut tot felul de investigatii , analize singurele anormale sunt:hb=11.5, mch=25.7(vn:26-34)mcv=78.1(vn:80-100)fier normal , calciu normal , medicul zice ca nu trebuie sa iau nimic dar eu ma simt in continuare slabita si ametita si sunt palida...ce ma sfatuti sa fac?

×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (12)

ionica (cu 9 ani in urma)

Incearca sa iei cateva vitamine sa vezi cum te simti.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Maria C (cu 9 ani in urma)

Poate nu manaci cum trebuie, sau poate ai tensiunea mica sau prea mare.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
simona38095570 (cu 9 ani in urma)

mananc in principiu corect...dar nu inteleg de ce medicul nu are nici o solutie ...nu pot sa stau acasa fara sa fac nimic....incerc sa investighez tiroida poate asta e cauza...

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
floryny (cu 9 ani in urma)

Poti sa-ti mergi la un control endocrinologic, sa ne spui si noua daca este aceasta cauza a anemiei.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina (cu 9 ani in urma)

Si eu am avut probleme cu anemia de fapt asa am crezut eu pentru ca aveam si calciul scazut dar medicul dupa ce a vazut ca am luat calciu 3 luni si nu s-a ridicat ci a scazut m-a trimis la endocrinolog si la hematolog inca nu m-am dus la ei cu analizele complete dar din analizele mele si din eco la tiroida a reiesit ca am probleme cu tiroida.Nu stiu sa iti zic concret despre ce este vorba dar te sfatuiesc sa te duci la un endocrinolog.Cand o sa aflu ceva mai concret iti mai spun.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Tatiana (cu 9 ani in urma)

salut!ma numesc tatiana.am citit cu atentie si am analizat care sunt rezultatele tale privind analizele tale.daca totusi medicul ti-a spus ca totul e bine si tu te simti slabita si palida deja este un semn ca nu este bine.sa iti examinezi glanda tiroida ar fi foarte bine deoarece cred ca o disfunctie a ei ar fi putut cauza slabiciunile si lipsa de energie.glanda tiroida produce hormoni care regleaza proce foarte importante pentru organism.aici este important sa te ajuti in primul rind tu.trebuie sa ai grija daca esti acasa sa fie bine aerisite spatiile unde vei sta in special inainte de somn,alimentatia ar trebui sa contina cit mai multe fructe si legume ce contin fier ,magneziu si calciu...produsele de peste si cele lactate sunt cele mai bune remedii care te vor ajuta nemijlocit sa te simti mai bine la prima etapa fara a folosi medicamente.asta doar daca nu ai dereglari hormonale pentru ca daca ai ceva legat de glanda tiroida aici te poate ajuta un tratament cu medicamente si dieta.sper sa te faci mai bine cit mai p***aind...si ne spui si noua rezultatele daca vei consulta un endocrinolog.ar fi bine sa faci ultrasonografia glandei tiroide sa vezi daca e totul bine.pe p***aind!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
amelie (cu 9 ani in urma)

buna am facut un examen de urina si rez sunt:
densitate=1015
ph=6.5
leu=25
nitr=neg
pro=25
glu=norm
ket=net;ubg=1;bil=1;ery=25
cel epiteliale frecv,leuc=rare,hematii=rare;flora =prezenta;as vrea sa stiu semnificatia , e o infectie urinara banala sau e ceva mai complicat la rinichi?

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Violeta (cu 4 ani in urma)

Trebuie neapărat să consulți un nefrolog, proteina in urina trebuie să fie negativă!!

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adriana (cu 9 ani in urma)

si eu patesc cam acelasi lucru ca simona,ametesc foarte tare mai ales atunci cand ma ridic din pat sau de pe scaun,vad negru in fata ochilor,am o stare de oboseala permanenta,mereu imi vine sa dorm,cu digestia nu stau bine deloc ca am si hemoragii rectale.am 23 de ani dar din cate am inteles eu de pe internet pot sa pun si cauza unui posibil cancer rectal,sunt foarte ingrijorata mai ales ca sunt in italia si nu am asigurare medicala si in plus de asta imi e cam frica sa ma duc la doctor .sunt speriata va rog sa imi dati un sfat

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lilia (cu 9 ani in urma)

E bine sa mergi la medic, dar nu te ingrijora e posibil sa ai hemoroizi interni , care se pot trata.Hemoragiile duc la anemie si implicit la ameteli.

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
erika (cu 9 ani in urma)

asteniile

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nicoleta (cu 9 ani in urma)

Pentru Simona din rezultatele lasate de tine este foarte posibil sa ai talasemie, o boala genetica mostenita de la unul din parinti si cu care traiesti toata viata fara probleme.
Acest lucru il am si eu si asa imi ies si mie acele valori mai mici decat cele normale.
Cere medicului de familie o trimitere la institutul hematologic sa faci electroforeza hemoglobinei.
Si eu ma confrunt uneori cu ameteli si oboseala continua.

Sanatate

Te-a ajutat acest raspuns? 0
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.