Alergiile

Adreseaza o intrebare comunitatii Alergiile

Ce tratament i-mi recomandati pentru lichen plan ?

Postat de Dumitru111 cu 6 ani in urma

Pe antebratul manilor cat si pe picioare pana in zona genunchiului , cat si pe coapse au aparut niste bubusoare mici care imi provoaca mancarimi.Am sperat ca o sa dispara dar sau inmultit ,iar unele au capatat o culoare violet .Am consultat un medic Dermatolog si am fost diagnosticat cu Lichen Plan . Am primit ca medicatie Ecolon cu care ma ung de 2 ori pe zi si mi s-au prescris analize medicale. Boala a aparut acum circa 3 luni de zile , iar eu am inceput tratamentul de 2 saptamani . As vrea sa stiu ce este recomandat pentru acest gen de boala , pentru ca acest unguient a adus nici o modificare .

Raspunsuri la aceasta intrebare

Posteaza un raspuns
 • Maria C (cu 6 ani in urma)
  • 0

  Este posibil ca dumneavoastra sa aveti un sistem imunitar foarte scazut si atunci acel tratamnet pe care vi la prescris medicul nu-si mai face efectul.

  Normal se da medicamente pe baza de cortizon, parerea mea este sa mergeti din nou la acel medic dermatolog, sau sa consultati alt medic din moment ce a-ti urmat acel tratament si nu v-a trecut sub nici o forma.

  Trebuie sa stiti ca imbracamintea dumneavoastra trebuie sa fie cat mai larga pentru a evita frecarea acesteia de zonele afectate.

  Raspunde

Posteaza raspuns


Activitate comunitate

mai mult
 
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK