Comentarii MACMIROR COMPLEX 500, ovule

 • alexandra
  alexandra Postat acum 7 ani si 7 luni

  Buna..... am si eu o nedumerire poate ma ajuta ti! pot folosi unguentul si ovulele in acelasi timp ?mai exact seara inainte de culcare? am inteles ca pt unguent trebuie aplicat 1 dim si 1 seara si acuma ma intreb cand iau ovulele? multumesc!

 • lola
  lola Postat acum 7 ani si 7 luni

  Nu se folosesc pt virgine...

 • robi
  robi Postat acum 8 ani si 17 zile

  Am si eu o nelamurire . macmiror complex se foloseste pentru fete virgine sau nevirgine ?

 • aida
  aida Postat acum 8 ani si 17 zile

  Si eu am facut un tratament impotriva candidei cu ovule macmiror si a fost ok.mie medicul mia recomandat 2 ovule pe zi dar avand in vedere ca acestea pateaza si este incomod lam intrebat daca nu pot lua doar 1 ovul seara si mi sa spus ca nu e nicio problema singurul inconvenient fiind prelungirea perioadei de tratament:)

 • viorica
  viorica Postat acum 8 ani si 1 luni

  Am si eu o intrebare in legatura cu macmiror,medicul mi-a spus sa il administrez seara,este vreo problema daca il iau in timpul zilei?

 • lili
  lili Postat acum 8 ani si 2 luni

  Ariana
  daca a fost recomandata de medic pt ceva anu ea trebuie folosita 10 zile neintrerupt, nu va avea nici un efect daca o vei folosi o data la 3 zile(ex).ovulele se aplica seara si ai mare grija ca pateaza

 • ariana
  ariana Postat acum 8 ani si 2 luni

  Am si eu o intrebare.. crema vaginala macmiror trebuie sa o folosesc timp de 10 zile neintrerupt sau o pot aplica doar atunci cand este nevoie?cand este indicat sa folosesc ovulele, seara sau dimineata?

 • Ada
  Ada Postat acum 8 ani si 3 luni

  In primul rand, sfatul meu este sa nu folositi "ureche"- drept pentru care medicul ar fi trebuit sa va fi spus ca nu se foloseste in timpul menstruatiei, cat despre intrerupere...nu stiu ce sa zic, trebuie intrebat dinainte, astfel incat sa nu se suprapuna. as inclina sa cred ca da, intarzie ciclul , pentru ca si mie mi s-a intamplat. mie mi-a mers f bine, din pacate mi-a recidivat mai tarziu, dar asta din cauza unui tratament indelungat cu antibiotice, insa am sa apelez in curand iar la ovulele acestea, si sper sa fie ok iar

 • alina_georgyyy
  alina_georgyyy Postat acum 8 ani si 10 luni

  In timpul tratamentului cu ovule macmiror mi a venit ciclul, ar trebui intrerupt tratamentul?
  mai aveam doar 2 ovule

 • Vivyen
  Vivyen Postat acum 8 ani si 12 luni

  Intrebarea mea este urmatoarea:este normal ca dupa ce am introdus macmiror ovule 500,sa se scurga putin inapoi???pentru ca eu obisnuez sa le introduc dupa irigatia vaginala recomandat de medic.este normal sa se scurga putin inapoi?????

Pag 1 din 2

Inapoi la MACMIROR COMPLEX 500, ovule

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK