Comentarii Dr. Catalin George Jianu

 • Sotul unei paciente
  Sotul unei paciente Postat acum 1 luni si 17 zile

  Nu va lasati inselati de aparente! solicitati si a doua opinie. cautati specialisti cu viziuni moderne din punct de vedere chirurgical, oncologic sau imagistic. dl. doctor are viziuni invechite asupra a tot ceea profeseaza.
  concluzia: daca sotia mea nu avea inspiratia sa se informeze si
  si sa schimbe echipa medicala, si stilul de abordare (inclusiv chirurgical) asupra cancerului de san, rezultatul ar fi fost tragic.
  in cazul cancerului, esential este ca, pe langa competentele chirurgicale clasice sa cunosti si standardele si protocoalele internationale moderne care se aplica in aceasta materie.
  inainte de operatia chirurgicala (sector), dl. doctor ar fi trebuit sa recomande investigatii imagistice moderne (rmn/ct). operatia "reusita" s-a dovedit a fi un fiasco. efectele aceatei "reusite" ar fi fost in max 3 ani catastrofale.
  concluzia a doua: de la operatia sector "reusita" a domnului doctor, s-a ajuns, in cca 2 luni la mastectomie bilatera si chimioterapie.
  cu stima pentru cei afectati de aceasta boala cumplita.

 • valentina stroescu
  valentina stroescu Postat acum 1 ani si 5 luni

  Dr jianu un dumnezeu pentru mine . mult respect

 • Nicoleta Glomnicu
  Nicoleta Glomnicu Postat acum 1 ani si 6 luni

  Un om de nota 10

 • iuliana popa
  iuliana popa Postat acum 1 ani si 7 luni

  Prima impresie a fost foarte buna.vom continua cu dansul si am siguranta ca va fii bine.

 • nana
  nana Postat acum 1 ani si 7 luni

  Am fost operata ,este un fff bun profesionist,un mare om,sper sa fie totul bine ,oricum asa medic este o raritate.

 • nana
  nana Postat acum 1 ani si 7 luni

  Este extraordinar profesionist,un bun psiholog,un om deosebit,rar intalnesti un asa medic-am fost operata la dumnealui(echipa cu alt fff bun medic-d-l tuca costel)si sper sa fie bine

 • GIONEA MIAELA
  GIONEA MIAELA Postat acum 1 ani si 7 luni

  Deosebit si ca medic,dar mai ales ca om tot respectul

 • lupu nicolae
  lupu nicolae Postat acum 1 ani si 8 luni

  Mare om,mare,caracter!

 • negru gabriela
  negru gabriela Postat acum 2 ani si 2 zile

  Mult respect pt domnul dc mare om mare caracter mult succes in tot ceeea ce faceti ati readus zambetul pe buze a multor persoane va doresc tot binele din lume mama mea este operata din 1998 si se simte foarte bine va multumesc din suflet si va doresc multa sanatate cu mult respect

 • carti
  carti Postat acum 2 ani si 1 luni

  Am fost operata pe 30 august 2013 de catre dl doctor jianu catalin,la ambii sani si sunt foarte multumita de tot ceea ce a facut pentru mine.nu a fost ceva atat de greu, din punct de vedere medical, in comparatie cu celelalte paciente carora li se scoteau sanii ,nici nu se compara suferinta prin care treceau aceste femei ,cu suferinta mea.ceea ce vreau sa va spun ,este ca acest medic este un om deosebit,de un profesionalism rar intalnit si foarte serios.merita tot respectul , si vi-l recomand cu toata increderea. eu sunt cadru medical,dar nu am mai intalnit asa medic de foarte mult timp.am ramas placut surprinsa de comportamentul sau fata de paciente,avand in vedere ca faceau parte din toata patura sociala.ma bucur din suflet ca sun tratate asa,avand in vedere trauma prin care trec aceste femei.cu mult respect, anghel ana-maria.

Pag 1 din 3

Inapoi la Dr. Catalin George Jianu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK