Comentarii Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel

 • Raluca
  Raluca Postat acum 4 ani si 4 luni

  Am fost foarte multumit de serviciile dvs.
  nu am asa ceva in mine.

 • Burlacu Alexandru
  Burlacu Alexandru Postat acum 4 ani si 5 luni

  Numai ce iese la analize , si atat.
  ii plangem de pe acum pe acei 2 autori : paun si gherasim.se imprima automat mesajul pe internet si send up direct si asta numai de la mine.
  se scoate definitiv din bibliografia examenului de medic specialist , arhivat , parafat , si la revedere, cu ei.

 • PREDESCU
  PREDESCU Postat acum 5 ani si 1 luni

  Impecabil ! am avut sansa sa fiu pacientul remarcabilului medic ovidiu chioncel.mod exemplar de investigare,diagnosticare ,tratare.un profesionist de exceptie,un medic dedicat profesiei si pacientului. va multumesc domnule doctor pentru tot ce ati facut pentru mine.

 • george ionescu
  george ionescu Postat acum 5 ani si 5 luni

  Am intilnit in viata mea medici buni si foarte buni,teoreticieni desavirsiti, dar pentru prima data un medic care sa-si exercite profesia cu atita devotament si care sa-si puna in practica intreaga stiinta cu atita precizie,dar mai ales un medic, cu , si de cuvint.un adevarat profesionist.

 • elena i.
  elena i. Postat acum 5 ani si 6 luni

  Atitudine profesionala ,morala si umana impecabila! un foarte bun diagnostician,un medic care nu uita ca echilibrul dispare si boala ... invinge daca nu gaseste tratamentul potrivit.un profesionist desavarsit .

 • stan marin
  stan marin Postat acum 5 ani si 8 luni

  Un medic adevarat, dedicat total profesiei, un om care vede in fiecare pacient doar ceea ce trebuie - un alt om ca si dansul, caruia i se mai acorda o sansa la viata...

 • Florin Oprea
  Florin Oprea Postat acum 5 ani si 10 luni

  Am fost foarte multumit de servicii.

 • Andrei
  Andrei Postat acum 5 ani si 11 luni

  Am nimerit intamplator , in urma unui infarct stentat in urgenta . la dr. ovidiu chioncel. resposabilitate decizionala mare pentru sectia pe care o conduce. viata depinde de orice detaliu aparent nesemnificativ care te poate trimite pe lumea cealalta in cateva minute sau reda familiei pentru inca multi ani de viata. controlata , organizata , echilibrata si ordonata. pentru multi dintre noi , incluzandu-ma si pe mine , genul acesta de viata parea , intr-un trecut deloc indepartat ca nu are sens. nu sunt un pacient comod , sunt un pacient destul de bine informat medical , sceptic , neincrezator , neascultator , pe scurt un "gica contra" intr-o versiune foarte enervanta pentru medicul care incearca sa imi salveze viata .
  va multumesc domnule doctor pentru fermitatea cu care m-ati convins sa ma las de fumat , pentru siguranta cu care mi-ati condus monitorizarea dupa infarct , pentru increderea pe care mi-ati acordat-o lasaidu-ma sa fiu propriul meu arbitru in genstionarea reducerii factorilor de risc post eveniment si nu in ultimul rand pentru rabdarea de care ati dat dovada in fata unui pacient indisciplinat si relativ dificil de condus.

 • MARIA BUCUR
  MARIA BUCUR Postat acum 6 ani si 2 luni

  Multumiri fara sfarsit pentru domnul doctor chioncel care a salvat viata tatalui meu, nicolae, in vara trecuta. familia mea si eu suntem profund recunoscatori. domnul doctor chioncel este un medic exceptional si de o excelenta deosebita.

 • Tudor Matei
  Tudor Matei Postat acum 6 ani si 9 luni

  Calitatile profesionale incontestabile,poate mai multa comunicare cu pacientul.pacientul poate are nevoie de mai multa informatie in ceeace il priveste.cu toata stima.

Pag 1 din 2

Inapoi la Medic Primar Cardiolog Dragomir Ovidiu Chioncel