Comentarii Prof. univ. dr. Ion Tintoiu

 • erhan
  erhan Postat acum 4 ani si 8 zile

  10

 • marius
  marius Postat acum 4 ani si 1 luni

  Cunoaste cineva adresa sau nr de telefon a domnului doctor?

 • GHEORGHE GRIGOROIU
  GHEORGHE GRIGOROIU Postat acum 4 ani si 3 luni

  Multa sanatate pt dl profesor i tintoiu ! am 8 ani de cind sint sub supravegherea dinsului si multumesc dinsului si lui dzeu ca mia dat sansa la viata. sa stiti ca cea mai mare bucurie a dinsului este atunci cand ne vede si sta de vb cu noi si ii spunem ca ne merge bine...si toate datorita lui...multa multa sanatate si viata lunga !

 • Nicu
  Nicu Postat acum 4 ani si 3 luni

  Multumesc domnule prof.univ.dr. gen.(r) ion tintoiu pentru profesionalismul si omenia de care ati dat dovada atat in raport cu problemele mele medicale cat si cele legate de studentii dvs.
  va doresc multa sanatate si bucurii!

 • claudiu
  claudiu Postat acum 4 ani si 3 luni

  Numai cuvinte de lauda, din toate punctele de vedere, profesional, uman, conduita. as dori ca cel putin 10% din medicii din romania sa un comportament similar. va doresc din suflet multa sanatate si putere de munca. cu respect.

 • STANCU ILEANA LELIA
  STANCU ILEANA LELIA Postat acum 4 ani si 10 luni

  Un miracol este acest domn profesor universitar ,general (r) ,ion tintoiu .o echipa promta ,servicii ireproshabile . va multzumim deosebit .

 • STANCU ILEANA LELIA
  STANCU ILEANA LELIA Postat acum 4 ani si 10 luni

  O clinica excelenta / domnul ,profesor doctor ,general (r ) ,ion tintoiu este miracolul vietzii , are disponibilitatzi ,,abracadabra ,, , un comportament foarte delicat , un profesionist caruia ii multzumim . ileana lelia stancu .

 • Boghina Gheorghe
  Boghina Gheorghe Postat acum 5 ani si 1 luni

  Acest om este pentru noi romanii si pentru cei suferinzi un dar de la dumnezeu sa i dea sanatate si putere ca avem mare nevoie de d sul ptru toate aspectele nota 5

 • Maria Prahoveanu
  Maria Prahoveanu Postat acum 5 ani si 7 luni

  Domnul prof. univ. dr. ion tintoiu este un medic deosebit, atat din punct de vedere profesional cat si uman. pe deasupra, niciodata nu refuza nici un pacient, o caracteristica rar intalnita la profesionalisti de valoarea dansului. aceste stelute nu sunt de ajuns pt a putea arata nemarginita sa disponibilitate si bunatate!

 • tiugan ioan
  tiugan ioan Postat acum 5 ani si 9 luni

  Dle profesor va iubim ,va dorim toata sanatatea din lume ca sa puteti sa ne ajutati asa cum faceti mereu!

Pag 1 din 3

Inapoi la Prof. univ. dr. Ion Tintoiu