Comentarii Dr. Alice Albu

 • Andra Radu
  Andra Radu Postat acum 2 ani si 11 luni

  Dna doctor alice albu este o profesionista, este amabila, explica pe intelesul tuturor. o recomand cu cea mai mare sinceritate.

 • Catalin
  Catalin Postat acum 4 ani si 5 luni

  Buna ziua. cel mai slab media din institutia spitalul elias, lipsa de comunicare, inclusiv slaba pregatire. evitati aceasta doctorita incapabila.

 • eu
  eu Postat acum 5 ani si 4 luni

  Este un bun profesionist, cu disponibilitate pentru a intelege pacientii. este un medic de incredere, pe care il recomand cu caldura.

 • cristina lupu
  cristina lupu Postat acum 6 ani si 5 luni

  Dna albu alice de la endocrinologie este de evitat, e un zero barat ca persoana umana; nici nu stiu de ce si a ales meseria aceasta

 • Oana
  Oana Postat acum 8 ani si 7 luni

  Pentru d-na ionel constanta
  aici nu este decat o prezentare a medicilor, acestia nu primesc si nu vad aceste comentarii.daca dori puteti completa o fisa medicala pe acest site si acolo veti primi raspunsul unui doctor.

 • ionel constanta
  ionel constanta Postat acum 8 ani si 7 luni

  Buna ziua,
  vrea sa va deranjez in legatura cu fata mea.
  are 30 ani, de mica a avut probleme cu amigdalita si nu lua in greutate. de mica nu a vrut decat lapte degresat in supa de morcov.
  la 3 ani i-am facut radiografie la palme si i s-a spus ca muguri de crestere sunt incetiniti si ca va recupera pe parcurs i s-a dat tiroida 1/3. a vorbit foate greu - a facut multa logopedie si s-a recuperat. este alergica la gama penicilinei de la 3 luni. la 6 luni a fost anemica. a facut bolile copilarie toate - unele au fost reactii de la vaccinuri.
  singurele probleme cu sanatatea pana la varsta de 25 ani au fost - amigdalita si cred eu o colita (i-a in permanenta saprosan si furazolidon). dupa varsta de 25 a facut crize de lipsa de calciu. ii faceam analiza si iesea 6,2; 6,7; 7,4. de atunci a mai facut de 3-4 ori. ultima criza (toate cu lesin) a fost acum 2 ani - de atunci i-a incontinu calciu, calciu cu magneziu, calciu cu d3.
  a facut acum analiza pentru calciu si au iesit incadrate urmatoarele analize: hematocrit:35,9 %; eritrocite:3,85 /a/; calciu total (seric): 7,4 mg/dl; calciu ionic: 3,3 mg/dl; magneziemie: 2,4 mg/dl; proteine total:6,9 g/dl; hemoglobina:12,2 g/dl.
  analiza a fost facuta la 3 zile dupa ciclu.
  este necasatorita.
  daca se poate sa imi dati un sfat daca este de competenta dumneavoastra fata de analize sau poate ma indrumati unde sa ma adresez.
  va multumesc anticipat.


 • Cosmin
  Cosmin Postat acum 8 ani si 8 luni

  Am 21 de ani si 1,70 innaltime si vreau sa stiu daca mai pot creste in inaltime la varsta mea .vreau sa mai cresc cel putin 3-4-5 cel putin centimetri .sunt si sportiv de performanta , practic arte martiale .

 • Lapuhos Kinga Andrea
  Lapuhos Kinga Andrea Postat acum 9 ani si 2 luni

  Ma numesc lapuhos kinga andrea sunt nascuta in 24.09.1989
  in 18.10.2005 am fost operata la tiroida
  la internare am prezentat semne de compresiune pe trahee,esofag cu accese de asfixie si formatiune pseudotumorala regiunea anterioara a gatului. mi s-a stabilit diagnosticul de det gr. i gusa edemica,eutiroidiana,multimacronodulara,volum mediu.s-a facut interventia chirurgicala practicandu-de tiroidectomie subtotala.am cerut doua rezultate anatomopatologice care difera un pic... in prima se mentioneaza ca : diagnosticul: gusa nodulara piesa: lob drept macroscopie: lob de 4/3/1 cm , pe sectiune aspect parenchimatos,usor nodular microscopie: aspectul histologic apartine unei gusi normo si macrochistice cu redusa fibroza si arii hemoragice,reduse semne de hiperfunctie concluzie: gusa nodulara cu reduse semne de hiperfunctie in al doilea rezultat anatomopat. :diagnostic: gusa nodulara piesa: ggl.subistmic, ggl.supraistmic, nodul al marginii post.lob dr.,lob stang macroscopie: piesa de 4.5/3/2 cm ,degenerescenta chistica microscopie: limfoganglion submistic cu histiocitoza sinusala si infiltrare adipoasa. limfoganglion supraistmic cu fibroza. formatiunea nodulara este reprezentata de parenchim tiroidian delimitat incomplet de o banda fibroasa,cu foliculi tiroidieni de dimensiuni variabile,cu semne de hiperfunctie. parenchim tiroidian cu arhitectura modificata prin benzi fibroase cu infiltrat inflamator rotundonuclear,cu foliculi de dim. variabile,unii dilatati chistic,cu prezenta de siderofage, de asemenea sunt prezente semne de hiperfunctie concluzie: gusa nodulara cu semne de hiperfunctie
  ultimile mele rezultate sanguine au fost facute in data de 03.12.2008 hematocrit-ul mia iesit un pic mai mare 45.3 iar tsh-ul la fel cu valori de 4.45
  am facut-o si ecografie intr-un loc mi-au zis ca lob dr. cu dimensiuni 10/14/30 mm, volum de 2.1 cc difuz inomogen istm.3mm lob st. cu dimensiuni 14/12/35 mm volum de 3cc cu difuz inomogen,prezinta o imagine nodulara de 5/3.5 mm cu structura mixta parenchimatoasa si chistica , cu semnal vascular periferic bine delimitata.
  intr-un alt loc mi-au zis ca : rest tiroidian drept de volum 3.5 ml, cu structura usor neomogena ,contur regulat granulara, lob stang 3.9 ml cu structura neomogena si prezenta unei formatiuni transonice avand un ecou ecogen in interior de dim. 4/3.8 mm ist. 3.2 mm fara adenopatie laterocervicala.

  m-am cam speriat ... si nu inteleg din ce motiv mi-a reaparut chistul
  momentan i-au eutyrox de 50 mg si spirulina

  insa pe langa acest chist am si multe neplaceri cauzate de el... sau de nefunctionarea corecta a tiroidei mele , cum ar fii : maini ,piele ,buze uscate , transpiratie mai accentuata, par uns, uit... ,retin cam greu anumite chestii,sunt mai mereu obosita,fara energie, somnolenta... sau insomnolenta,
  pe langa acestea a aparut o durere de cap... care persista de mai mult timp... am fost la control cu ochii dar totul e in regula... am facut un rmn la craniu dar nu mi-au gasit nimic...
  un alt simptom care ma deranjeaza enorm e sufocatul.... simt ca ma sufoc , nu am aer suficient.... e o senzatie ffffff rea... cum as putea sa scap de ea????

  azi am fost la un alt ecograf ca sa vad cum a evoluat chistul si mi sa spus ca: lobul drept prezinta central un discret nodul izoecogen de 11 mm delimitat de fin halou hipoecogen vascularizat mai intens periferic. la lobul stang am un nodul de 6mm de tip chistic impur
  chistul poate fii inlaturat doar prin operatie ?.. ca mi s-a spus ca nu dispare....
  ce metode mi-ati putea sugerii pt problemele mele.... mai ales pt simtomul de sufocare si pt chist si lipsa de concentratie
  va multumesc anticipat astept raspuns

Inapoi la Dr. Alice Albu

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK