Comentarii Dr. Robert Cristian Apostolescu

 • Utilizator21530536336
  Utilizator2153053633
  6
  Postat acum 1 ani si 6 luni

  Nu știu cum și in ce fel sa formulez fraza, pentru a-mi exprima mulțumirea și admirația pe care i-o port domnului doctor apostolescu robert cristian.
  am avut probleme ortopedice din naștere la ambele șolduri.de-a lungul anilor am avut mai multe intervenții chirurgicale, dupa care mi s-au pus proteze pe ambele șolduri.
  in anul 2017, in luna noiembrie, am cazut la pat din cauza unei fracturi a protezei a șoldului drept.
  in urma fracturii, piciorul mi-a ramas mai scurt cu 2 cm.domnul doctor apostolescu mi-a oferit șansa pe care mulți o vedeau imposibila de a interveni chirurgical.la sfarșitul lunii martie, a anului 2018, a trebuit sa-mi puna o proteza de revizie.o operație extrem, extrem de complexa unde pe langa alte probleme mi-a recuperat și scurtimea, acum avand ambele picioare egale.
  ii mulțumesc pentru ca m-a primit și m-a operat.datorita lui, pot sa merg din nou.
  mii de mulțumiri intregii echipe a spitalului floreasca cu care a lucrat.
  este un medic de excepție, un profesionist desavarșit, un mare om și un foarte bun comunicator.am fost tratata cu mult suflet și profesionalism.
  ma rog ca dumnezeu sa-i dea multa sanatate și multa putere de munca. cele doua maini cu care opereaza sunt binecuvantate de dumnezeu sa aline multa durere și suferința.
  il recomand cu cea mai mare caldura pe domnul doctor apostolescu robert cristian tuturor celor care au probleme ortopedice.
  bobos maria-bacau

 • panainte constantin
  panainte constantin Postat acum 3 ani si 11 luni

  Operat de doua ori si tratat cu profesionalism, dar si cu suflet

 • panainte constantin
  panainte constantin Postat acum 3 ani si 11 luni

  Sunt operat de doua ori (protezare ambele solduri) si vreau sa-i multumesc din tot sufletul pt. cum am fost tratat, cum ma simt acum la 3 saptamani de la a doua operatie si sper sa-i ofere viata tot ce-si doreste. am fost tratat cu profesionalism dar si cu suflet. va multumesc.

 • ionica
  ionica Postat acum 4 ani si 3 luni

  Mii de multumiri dl doctor apostolescu cat si echipei sale.un medic de exceptie,recomand cu incredere celor cu dureri.mama mea in varsta de 70 ani a fost operata la sold de dumnealui,operatia a decurs foarte bine,drept urmare mama mea la trei zile a mers prin salon,acum face toate treburile fara a mai avea dureri.multumim dl doctor,recomandam cu toata increderea...

 • SIRBU CONSTANTA
  SIRBU CONSTANTA Postat acum 4 ani si 10 luni

  Bine informat, doctor cu experienta
  este amabil si rabdator

 • iasoft
  iasoft Postat acum 5 ani si 5 luni

  Scriu aceste randuri dupa 5 luni de la operatie pentru ca am vrut sa treaca ceva timp pentru ca ceea ce spun sa fie 100% obiectiv.
  l-am gasit pe dr apostolescu pur intamplator, pe internet, cautand o solutie disperata la o probelema pe care eu o vedeam iremediamila la momentul respectiv (fractura distala radius). la cateva ore dupa ce am expus problema pe site-ul dumnealui (http://www.doctorortoped.ro/ - pe care l-am gasit la fel, intamplator) am fost placut surprinsa de faptul ca am primit si un raspuns dupa care am avut o discutie telefonica cu dl doctor in urma careia acesta si-a exprimat parerea legata de problmea mea sugerandu-mi ca cea mai buna solutie ar fi o operatie, (fara nicio aluzie legata de faptul ca dumnealui ar putea face asta) neavand la momentul respectiv alte cunostinte si posibilitati am riscat si am ales ca dumnealui sa fie cel care se va ocupa de asta - si nu am gresit!!!
  nu stiu in ce fel ar trebui sa formulez o fraza pentru a putea exprima multumirea si admireatia pe care i-o port.
  ii multumesc pentru rabdarea cu care ca mi-a ascultat toate ineptiile (si au fost o multimeeee!!) si pentru sprijinul moral.
  practic, pentru dumnealui a fost un fleac, o mana rupta :), a carei evolutie a fost asa cum a prezis : foarta buna :).
  multumesc domnule doctor!!
  am vazut ca participati la evenimente sportive, drept urmare, va astept la maratonul olteniei 2014, eu voi fi acolo, datorita dumneavoastra!!! :)

 • Teodorovici V.
  Teodorovici V. Postat acum 5 ani si 6 luni

  Profesionalism si abnegatie

 • Anonim
  Anonim Postat acum 5 ani si 7 luni

  E un doctor extraordinar ce isi da toata silinta la provocari, oferindu-ti sansa pe care multi o vad imposibila. un medic tanar, ce este pasionat de domeniu si face tot posibilul pentru pacienti, chiar si recuperarea lor.

 • sonia ghica
  sonia ghica Postat acum 5 ani si 10 luni

  Desi foarte tanar - 33 ani- , am subliniat ca fiind bine informat si cu experienta, , calitate care-l recomanda ptr aprecierea maxima, pe langa celelalte suficient de vizibile (deci obiective) . nu doresc sa se concluzioneze ca ar fi subiectiva respectiva apreciere,in sprijinul acesteia din urma, sugerandu-va sa lecturati paginile de pe site-ul acestui medic.
  suportul acestei motivatii este tratamentul general de care am beneficiat din partea domnului doctor apostolescu robert la spitalul sanador, cu ocazia operatiei de artroscopie la genunchiul stang efectuata in data de 18 martie si procesele ce au urmat acesteia. aceasta pozitie i-am transmis-o si personal, dar, cum era de asteptat., a primit cu multa modestie aprecierea sincera a unui pacient, adaugand imediat faptul ca, intreaga echipa avand ca medic anestezist pe doamna doctor neagoe, , il sprijina in demersul sau , pe care-l doreste a fi pozitiv. pentru ca aici nu ma puteti opri, va transmit si public toata admiratia si respectul meu, ca pacient obisnuit cu un alt tip de tratament in spitalele noastre si sper sa ramaneti langa pacientii dvs. si in viitor!!!!

 • tavi tudor
  tavi tudor Postat acum 6 ani si 18 zile

  Diferenta enorma intre cum era sectia ortopedie de la floreasca de acum 20 de ani, si cea de acum. aceasta diferenta are nume si prenume: robert apostolescu = profesionalism, dedicare, promptitudine.

Pag 1 din 4

Inapoi la Dr. Robert Cristian Apostolescu