Comentarii Dr. Mircea Margescu

 • Anonim
  Anonim Postat acum 5 ani si 6 luni

  Am ajuns la dansul din intamplare, prin serviciul de urgenta. fetita mea de 6 luni avea probleme respiratorii (tusea si respira greu in somn). la prima consultatie, s-a purtat decent, nimic deosebit fata de un serviciu medical in romania, la o clinica de stat. deoarece tratamentul pe care l-a prescris nu a dat rezultate au mai urmat inca trei vizite la cabinetul dansului, in decursul a patru saptamani. in toate aceste vizite succesive la doctor relatia doctor pacient s-a degradat inexplicabil pentru mine, culminand in ultimele doua vizite cu o purtare de-a dreptul de mahala, cu adresari din partea dansului la persona a doua singular, cu expresii jignitoare, umilire si injosire in sensul in care se purta ca si cum eu si fetita mea n-am fi existat, amanand consultatia la extrem, la limita suportabilului unei femei cu un copil de 6 luni in brate. am asteptat si 3 ore timp in care dansul iesea din cabinet si alegea din priviri persoane care veniserera de cateva minute. ca sa fiu intrebata la un moment dat de un nou venit in sala de asteptare ,,nu va suparti....nu stiti cat se da" iar apoi sa aflu ca eram poate singura care nu ,,dadea'' si de aici tratamentul injositor la care am fost supusa. trecand peste toate acestea poate ca nimic nu ar mai fi contat daca dl. doctor ar fi fost intradevar un medic bine pregatit iar scopul vizitelor ar fi fost indeplinit, dar iata ca dupa 6 saptamani si o multime de tratamente incercate nu s-a schimbat mai nimic in starea copilui.

 • MIHAELA
  MIHAELA Postat acum 6 ani si 3 luni

  In momente grele a afost un adevarat "doctor"

 • claudia,32
  claudia,32 Postat acum 6 ani si 8 luni

  Mi se pare bun.am fost trimisa la el de o cunostinta, copilul facea des laringita. ultima data a fost bolnav o luna. dupa ce am stat tot in spital cu el am mers la cluj la margescu. din primele zile de tratament dat de el, toate pe baza de plante si-a revenit. dupa ce au fost gata analizele a gasit ca copilul avea rinita alergica ce se manifesta de la praful de casa, mucegai si perinile de pene. am inceput tratamentul cu aerius si de 1 an jumate nu am mai avut probleme cu el. a mai fost racit de 2-3 ori dar nu se compara cum era inainte cand in miez de noapte fugeam cu el la spital ca nu mai putea respira din cauza crizelor de laringita p[e fondul acestei rinite. pentru mine si copilul meu a fost un lucru foarte bun ca l-am descopeit pe acest doctor. bani nu ne-a cerut niciodata, i-am dat cat am putut, si fata de alti pacienti chiar putin. il recomand tuturor cu probleme asemanatoare.

 • roxana morutan
  roxana morutan Postat acum 6 ani si 9 luni

  Adevarul este ca medicul cel mai bun este cel care iti face bine copilul.este adevarat ca este foarte dificil sa fi medic pediatru deoarece copilul nu iti comunica simptomatologia si nu iti poate spune ce il doare de fapt. cu siguranta d-nul dr. margescu este un medic bun doar ca in cazul nostru a pus un diagnostic gresit si urmarile au fost cele care au fost. oricum acum suntem mare, sanatoasa si intoleranta la lactoza a trecut.

 • roxana morutan
  roxana morutan Postat acum 6 ani si 9 luni

  Domnul dr. margescu mi-a fost recomandat de medicul de familie ca fiind un foarte bun specialist in probleme de gastroenterologie, in situatia in care fetita mea in varsta de 2 luni avea enteroviroza. d-nul dr, pe baza rezultataelor coproculturii i-a pus diag. de enterocolita bacteriana cu mecanism enteroinvaziv si a tratat-o cu antibiotic intravenos 2 luni pana ce i-a fost distrusa toata flora intestinala, incurajandu-ma sa o alaptez in continuare deoarece `laptele de mama e cel mai bun`....am mers la alt medic care doar din analize mi-a spus ca pe fondul unei enteroviroze a dezvoltat o intoleranta la lactoza. am trecut pe lapte praf delactozat si am mai avut nevoie de inca doua luni pentru a ni se reaface flora intestinala si inca mai avem urme pe manute si picioruse de la branule. dupa experienta pe care am avut-o eu, nu il recomand nimaniu!!!!

 • blonda
  blonda Postat acum 6 ani si 9 luni

  Roxana nu mai scrie comentari de asemenea fel ca s penibile dr margescu ii devotat meseriei pe mine ma tratat in copilarie de nenumarate ori dupa ce spui tu ii un dr horror de care toata lumea ar trebui sa fuga.eu il recomand cu toata increderea .

Inapoi la Dr. Mircea Margescu