Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

RADIX DENT LIMITED

RADIX DENT LIMITED

Prezentare RADIX DENT LIMITED

Vezi toata descrierea

Clinica stomatologica Radix Dent Limited a fost infiintata in anul 2008 cu scopul de a oferi servicii stomatologice complete in conditii de siguranta totala, atat persoanelor fizice cat si companiilor. Clinica Radix Dent Limited este situata central in apropierea Ambasadei Americii si a hotelului Intercontinental pe strada J. L. Calderon numarul 45, etaj 1, apartament 2, sector 2 Bucuresti.

Dotarea Clinicii Radix Dent Limited este una de top cuprinzand unituri ultramoderne prevazute cu lampa foto, detartraj ultrasonic, camera de consultatie intraorala, sisteme de dezinfectie ale circuitelor interne precum si camera speciala de sterilizare a instrumentelor cu cel mai performant aparat de pe piata.

Colectivul de medici tineri si entuziasti va ofera intr-o ambianta relaxanta si in conditii de igiena perfecte, toata gama de servicii stomatologice de care aveti nevoie:
- Stomatologie de intretinere (tratamente de canal, detartraje cu ultrasunete si periaje profesionale)
- Cosmetica dentara ( albire dinti, sigilari santuri si fosete, bijuterii dentare)
- Chirurgie (extractii dentare, rezectii apicale, gingivectomii si gingivoalveoloplastii)
- Protetica si estetica dentara (coroane si punti din ceramic pe zirconiu – fizionomie perfecta si cea mai mare rezistenta dintre toate materialele de pe piata, ceramica pe suport metalic, etc)
- Sterilizarea instrumentelor se realizeaza cu ajutorul unui autoclav de ultima generatie, clasa B (cea mai performanta) sterilizare prin vapori sub presiune, unde temperatura crese proportional cu presiunea, 134 de grade, timp de 45 de minute.

Salile si uniturile clinicii sunt decontaminate chimic prin folosirea unor substante special concepute in acest scop. Oferta de Abonamente este accesibila si adaptata pentru nevoile dumneavoastra fie ca sunteti persoana fizica sau companie. Va asteptam cu placere pentru a va convinge de profesionalismul nostru. Program consultatii cu programare telefonica prealabila: Luni – Vineri 10 – 20 Tel: 0749 220 042

RADIX DENT LIMITED

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. J. L. Calderon, Nr. 45, Etaj 1, Ap. 2

Tel: 0749220042

Fax: 0749 220 042

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!