Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

FIZIOKINETICA

FIZIOKINETICA
Sanatatea dumneavoastra, preocuparea noastra de fiecare zi

Prezentare FIZIOKINETICA

Vezi toata descrierea

Despre activitatea noastra:

Suntem o echipa de fiziokinetoterapeuti cu experienta, pasionati de ceea ce facem si dispusi oricand sa venim in ajutorul pacientilor nostri. Abordam planul de tratament tinand cont de particularitatile fiecarui pacient in parte. De aceea nu ne ocupam niciodata de mai multi pacienti in acelasi timp. Pentru persoane imobilizate sau pentru copiii cu varsta 0 - 4 ani, acordam servicii de recuperare la domiciliul pacientului, fara taxa de deplasare la domiciliu. Este in schimb necesara o programare telefonica.

Cu ce va putem ajuta:

Prin instituirea unor programe individualizate de kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, special adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte, bine coordonate si atent monitorizate de catre personalul specializat al cabinetului, starea de sanatate se va putea imbunatati simtitor de mult. Toate aceste tratamente, delatfel, te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, cu alte cuvinte, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.

Care sunt procedurile de tratament care se pot face la noi:

La cabinetul nostru se pot face urmatoarele proceduri de tratament: kinetoterapie (kinetoterapie profilactica, kinetoterapie posttraumatica, kinetoterapie postoperatorie, kinetoterapie pentru afectiuni, kinetoterapie spaciala), fizioterapie (curenti galvanici, curenti diadinamici, curenti TENS, curenti interferentiali, laserterapie), masaj (masaj terapeutic, masaj pentru nou nascuti, masaj pentru gravide, masaj pentru slabire, drenaj limfatic, masaj neuromuscular, masaj sportiv, masaj anticelulitic, masaj reflexoterapeutic). De cele mai multe ori, pentru un randament terapeutic mult crescut, utilizam conceptul de terapie combinata, adica folosirea mai multor proceduri pentru tratarea aceleiasi afectiuni. Pentru a veni si mai mult in ajutorul pacientilor, pachetele de terapii combinate contin gratuit monitorizarea tensiunii, a glicemiei sau acidului uric, o sedinta de EKG si o sedinta de Ecografie si de asemenea o consultatie - diagnosticare privind starea generala de sanatate.

Care sunt afectiunile pe care le tratam:

Pentru a va ajuta sa gasiti mai usor informatii despre o afectiune, le-am clasificat in functie de localizarea lor anatomica: afectiuni cap si gat, afectiuni membru superior, afectiuni spate si abdomen si afectiuni membru inferior. Daca doriti si alte detalii in legatura cu tratarea unei afectiuni, nu ezitati sa ne contactati. Oferim suport telefonic gratuit.

Ce fel de tratamente corporale efectuam:

Suntem bucurosi sa va facem viata mai frumoasa cu ajutorul tratamentelor de slabire si tonifiere, tratamentelor de detoxifiere si energizare, tratamentelor profilactice si tratamentelor de detensionare si relaxare, a tratamentelor de cosmetica faciala, sau cu ajutorul fitness-ului sub indrumarea unui kinetoterapeut. Unul din motivele pentru care aceste tratamente au o eficienta crescuta este folosirea aparatelor performante de fizioterapie si remodelare. Daca pana nu demult acestea erau folosite doar in recuperarea medicala, introducerea lor in domeniul remodelarii corporale, a detoxifierii si tonifierii organismului aduce noi beneficii pacientilor.


Un lucru pe care ni-l dorim de mult timp este acela de a oferi informatii si suport de calitate pacientilor nostri si nu numai. Credem ca indiferent care ar fi afectiunile de care suferim, sansele de a ne trata eficient si pe termen lung cresc in momentul in care suntem bine informati. La fel stau lucrurile si cu dorinta noastra de a arata mai bine, de a fi mai antrenati, mai energici si mai fericiti.

FIZIOKINETICA

BRAILA

Braila

Adresa: Str. Dorobanti nr. 435 Bl. A1, ap.1

Tel: 0740612379

Fax: 0339818619

E-mail:

L
8:30-20:30
V
8:30-20:30
M
8:30-20:30
S
9:00-14:00
M
8:30-20:30
D
Inchis
J
8:30-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!