Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Life Terapia Center

Prezentare Clinica Life Terapia Center

Vezi toata descrierea

Clinica Life Terapia Center a luat fiinta in anul 2007, fiind avizata de Colegiul Psihologilor din Romania, avand o echipa de specialisti formata din psihologi, medici, kinetoterapeuti, logopezi si terapeuti de medicina complementara.

Diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul aparatului de biorezonanta SCIO, dar si prin metode de investigare clinica. Tratamentele sunt naturiste (pe baza de plante-produse CaliVita) combinate cu regim alimentar adecvat in functie de persoana, afectiune, grupa sangvina; masaj efectuat pe meridianele energetice-reflexoterapie, acupunctura; toate acestea corelate cu sedinte speciale de psihoterapie bazate pe relaxare si optimizare personala, sub indrumarea psihoterapeutului.

Se pune accent pe cauza bolii si apoi pe efectul ei, de aceea doar aplicarea tratamentului naturist nu are rezultate optime, fiind necesar sa se lucreze in complex, adica, sedinta de biorezonanta-aparatul SCIO, psihic (indrumator este psihoterapeutul), fizic (indrumator este nutritionistul si kinetoterapeutul), energetic - cu ajutorul aparatului SCIO dar mai ales prin masaj, acupunctura (efectuat de kinetoterapeut).

Cui ne adresam?
Ne adresam persoanelor sanatoase care sunt epuizate din cauza stresului, dar si acelora care au in familie un copil cu nevoi speciale care prezinta tulburari din spectrul autist, ADHD (tulburare hiperkinetica si opozanta), tulburari de comportament (agresivitate, afectivitate), tulburari de limbaj. In urma evaluarii psihologice cu ajutorul bateriilor de teste standardizate se urmareste: = Identificarea comportamentelor problematice si stabilirea unui program de interventie individualizat = Dezvoltarea autonomiei personale, a limbajului, psihomotricitatii, cognitiei, abilitatilor de socializare = Disciplinarea pozitiva

Clinica Life Terapia Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bucuresti

Tel: 0723296777

Fax: 0723 296 777

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!