Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Naturist Serafim

Prezentare Centrul Naturist Serafim

Vezi toata descrierea

Centrul naturist Serafim a luat fiinta pentru a veni in intampinarea tutror celor care doresc o examinare amanuntita a starii lor de sanatate fara a fi nevoiti sa umble zile intregi pentru diferite analize (care mai de care mai costisitoare ca timp si bani), aceasta petrecandu-se in cateva minute iar interpretarea rezultatelor limitandu-se in intervalul unei ore!

De asemenea, urmarim sa dezvoltam mult mai mult ideea de a preveni, pentru ca o data instalata boala in organism poate fi mult mai dificil ca aceasta sa fie eliminata, nemaivorbind de suferintele cauzate de aceasta. Pentru aceasta, va punem la dispozitie cel mai nou dispozitiv computerizat, avizat de Ministerul Sanatatii si Familiei. Se numeste ELECTROSOMATOGRAF (EIS)

Electrosomatograma (ESG) este denumirea testului de depistare al imbolnavirilor bazat pe cercetarile medicinei spatiale. Intr-un timp record dispozitivul conectat la calculator estimeaza daca si cit esti de bolnav, starea organelor afectate, tratamentele necesare pentru vindecare, urmarind in timp procesul de revenire la normal.

Scanarea incrucisata a bioconductibilitatii electrice in peste 22 de directii, permite sa se colecteze informatii privind starea functionala a peste 40 sisteme individuale diferite, care acopera toate zonele corpului. Semnalul bioinformatic descrie corect si direct starea organelor investigate intrucit este creat de insusi organismul testat. Sistemul meridianelor energetice regleaza sau participa la reglarea tuturor functiilor organismului ceace permite sa se estimeze si sa se monitorizeze functionarea organismului ca intreg inainte chiar de aparitia unor simptome manifeste.

Diagnostiul starii functionale al oricarui organ sau sistem precum si schimbarile morfopatologice aparute se fac cu o precizie de peste 80%. DDFAO ofera o imagine clara si precisa a starii de sanatate a organismului uman, in urma efectuarii camputerizate a unei analize complete a tuturor zonelor si organelor interne ale corpului, permitand astfel sa se diagnosticheze atat disfunctiile si bolile prezente, intr-un stadiu incipient, cat si sa se previna aparitia unor afectiuni viitoare. Informatiile privind starea functionala a orgnismului se obtin printr-o examinare multipla incrucisata pe 22 de directii cu ajutorul unor elecrozi plasati la extremitati (palme, talpi, frunte) Semnalul electric de testare aplicat de electrozi este absolut inofensiv, si nu produce nici un fel de senzatie. Dispozitiv medical de scanare interstitiala computerizata si tratament prin biorezonanta

ELECTROSOMATOGRAF (EIS)


EIS ofera:
- O imagine clara si globala a starii de sanatate a organismului uman; - O analiza completa a zonelor si organelor interne ale corpului prin vizualizarea lor in 3D; - Rezultate specifice si usor de inteles de catre medic si pacient deopotriva; - Diagnosticarea atat a disfunctiilor si bolilor prezente, cat si a celor viitoare.

EIS este: - Rapid; un test dureaza doar 10 minute. - Sigur si nedureros, fara taieturi, fara ace, fara radiatii si fara substante chimice in corp. - O modalitate de diagnostic recunoscuta in multe tari de pe mapamond. - Dispozitivul medical de Depistare si Diagnostic Functional Asistat de Calculator este certificat de Ministerul Sanatatii si Familiei din Romania - Un instrument nepretuit pentru orice medic indiferent de specializarea sa. Ideal pentru orientarea diagnosticului si initierea unor tratamente preventive.

Centrul Naturist Serafim

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. Varciorova nr. 13 , Sect. 4, vis-a-vis de statia de metrou Aparatorii Patriei

Tel: 0728086862

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!