sarcina extrauterina dureri de dupa operatie

Edem limfatic sau tromboflebita dupa operatie extirpare san

Din Comunitate

cum poate fi tratat edemul limfatic sau tromboflebita(dupa unii medici)la membrul superior dupa operatie extirpare san in cancer mamar grad 3 B,edem aparut dupa operatie si care n-a scazut nici dupa 8 luni,la o doamna in varsta de 86 ani. nu a facut chimioterapie sau radioterapie. [continuare]

Dupa operatie de hernie ombilicala la copil de 4 ani

Din Comunitate

Buna ziua. Fetita mea in varsta de 4 ani a fost operaTA DE hernie ombilicala in 12 august. La 4 zile, dupa ce am revenit acasa a inceput sa faca febra 37,5 pana in 38. Sub buric are o vineteala pe care a avut-o si imediat dupa operatie si in jurul buricului e tare la pipait. E ceva in neregula oare sau asa trebuie sa fie? In plus aproape ca nu mananca deloc. Mi s-a spus sa ne prezentam in 21 pt scos firele dar eu sunt ingrijorata deja. Puteti sa ma ajutati cu un sfat? [continuare]

4 ani dupa operatie

Din Comunitate

Acum 4 ani tatal meu a suferit o indepartare partiala a prostatei. Timp de 4 ani a facut controale din 6 in 6 luni iar la ultimul control PSA-ul era de 0.45 Doctorul care l-a operat nu era prezent, dar rezidentul lui i-a spus ca aceasta valoare nu este normala pentru cineva a carui prostata a fost extirpata partial. Acum trebuie sa mai mearga sa il vada pe doctorul care l-a operat si se presupune ca acela ii va prescrie un tratament hormonal, dupa care va mai face, probabil, un RMN. Cum stam cu totii pe spini, voiam sa intreb, asa este situatia? Poate cancerul la prostata sa reapara si se poate el raspandi in organism la atata timp dupa operatie? Multumesc. [continuare]

Dureri dupa operatia de apendicita

Din Comunitate

Buna ziua. Am fost operata de o luna de apendicita.Am fost anesteziata total iar cand m-am trezit nu aveam nici un tub de drenaj in mine. Operatia acum s-a vindecat foarte bine, nici nu se mai cunoaste dar am dureri langa de aproximativ o luna. Am fost la medicul care m-a operat, mi-a dat tratament si nu are nici un rezultat. Am facut 2 ecografe abdominale si au iesit bine. Nici el nu stie ce am. Am fost si la ginecolog de 2 ori si acolo rezultatele sunt bune. Maine urmeaza sa ma duc iar la spital sa fac un tomograf. Sper ca acela sa elucideze misterul. Mai este cineva in situatia mea? Mi-e frica sa nu am ceva inaintru deoarece nu mi-a pus tubul acela de drenaj iar acela stiu ca are rolul de a elimina rezidurile operatiei. [continuare]

Menstruatie dupa o sarcina extrauterina tratata cu metotrexat injectabil

Din Comunitate

buna fetelor!sunt noua pe acest forum si as vrea sa va pun si eu o intrebare celor care au avut o sarina extrauterina rezolvata cu metotrexat: la cat timp ati avut primul ciclu? la mine au trecut deja mai mult de 35 de zile....si nimic... va multumesc [continuare]

Oare e sarcina extrauterina?

Din Comunitate

buna ziua. Am o intrebare. am avut ultimul ciclu menstrual in noiembrie 2009. In decembrie nu mi-a mai venit, am facut 2 teste si am aflat ca sunt insarcinata. Dar am dureri in zona pelviana inclusiv lombara, nu le am tot timpul dar le am. Problema e ca la doctor merg deabea pe 11.01. dar nu mai rezist. Peste tot pe unde am citit ar indica o sarcina estrauterina, oare asa o fi...? [continuare]

Recuperarea dupa operatia de hernie inghinala la copil de 7 ani

Din Comunitate

buna ziua baitelul meu in varta de 7 ani a fost operat de hernie inghinala de doua saptamani la inchiderea plagii sa folosit ate topitoare si as vrea sa stiu dupa cat timp poate sa revina la activitatile zilnice ( ex: mersul u bicicleta , fotbal ,inot, ) va miultumesc. [continuare]

Dureri mari dupa plombarea dintilor

Din Comunitate

buna ziua.acum cateva saptamani am schimbat niste carii vechi la dinti.saptamana trecuta am plombat inca o masea si nu a fost necesar scoaterea nervului.dr mi-a spus ca e posibil cateva zile sa am o sensibilitate la dinti dar imi va trece.au trecut 2-3 saptamani si am dureri ingrozitoare la toata partea stanga a maxilarului,inclusiv dintii din fata.nici nu pot atinge dintii cu buza.am fost plecata la munte si cred ca am stat si in curent.mentionez ca sunt in tratament pentru lupus eritematos sistemic cu medrol si chiar nu stiu ce sa fac,ce medicament pot lua sa scap de durerea constanta care o am la dantura?durerea e constanta de 3 zile.va multumesc [continuare]

Starea de sanatate a cuplului minculescu este buna, la o zi dupa operatie

Din Diverse

Starea de sanatate a cuplului Minculescu este buna, la o zi dupa transplantul de ficat efectuat marti, iar medicii clinicii germane vor veni cu amanunte, in cursul dupa-amiezii de miercuri, despre perioada post-operatorie a pacientilor. [continuare]

Alimente recomandate dupa operatia de apendicita

Din Articole

Generalitati Apendicectomia este interventia chirurgicala prin care este eliminat apedincele. Atunci cand se declanseaza apendicita, apendicele se umfla si se umple cu puroi. Interventia chirurgicala de indepartare a apendicelui este cea mai comuna forma de tratament. Impreuna cu sfaturile pe care chirurgul le va oferi pacientului, dupa apendicectomie, dieta poate ajuta la accelerearea vindecarii si recuperarii. Regimul alimentar dupa operatia de apendicita Supe clare In primele ore dupa operatia de apendicita este posibil ca bolnavul sa nu doreasca sa manance nimic, dar consumul a cantitati mici de alimente poate ajuta la grabirea procesului de recuperare. Supele clare pot fi consumate in siguranta, fara a provoca varsaturi sau greata, contribuind la cresterea apetitului. Acestea vor fi sorbite incet, cu pauze. Iaurt Dupa apendicectomie medicul va recomanda consumul de alimente moi si usor de digerat. Iaurtul se [continuare]

Recuperarea dupa operatie la genunchi

Din Articole

Generalitati Cei mai multi oameni supusi unei interventii chirurgicale de inlocuire a genunchiului doresc sa stie cand se pot intoarce la viata lor normala. "Care este durata recuperarii" este cea mai frecventa intrebare, pusa de toti pacientii care sufera orice fel de interventie chirurgicala mai importanta. Exista multi factori care influenteaza timpul alocat recuperarii, dar de obicei bolnavii pot reveni la activitatile zilnice normale in decurs de 1-6 luni, in functie de gravitatea problemei genunchiului si de complexitatea interventiei chirurgicale. Diferentele dintre recuperarea pe termen scurt si recuperarea pe termen lung 1. Recuperarea pe termen scurt include capacitatea bolnavului de a se ridica din patul de spital si externarea. In primele doua zile, cei mai multi dintre pacienti primesc un cadru (aparat pentru stabilitate) care sa-i ajute in timpul mersului. Dupa a treia zi de recuperare, majoritatea persoanelor operate pot merge acasa. Recuperarea pe termen scurt... [continuare]

Recuperarea dupa operatie

Din Comunitate

buna m-am operat acum 6 zile ma simt foarte bine ,mai simt piciorul un pic amortit dar mi-a zis doctorul ca imi revin in 2 sapt. as vrea sa stiu cum este bine de dormit in ce pozitie ?eu pot dormi pe burta si pe partea dreapta cu piciorul stang indoit este bine?ce vitamine pot lua ptr intarirea oaselor?este adevarat ca nu ai voie sa faci nimic o luna de zile ?doar putina miscare prin casa si restul in pat? [continuare]

Ce inseamna recuperarea dupa operatia de hernie de disc?

Din Comunitate

Ma numesc Bogus Mihai si am fost operat de hernie de disc de 7 zile.Ma simt f bine,dar vreau sa va intreb daca am voie sa urc si sa cobor scari(stau la etajul4),cand si cum?Si cand am voie sa imi continui activitatea sexuala?Multumesc! [continuare]

Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale
Donna Medical Center
Oncologie, Ginecologie, Medicina interna, Analize medicale, Ecografie 0212523232
Bucuresti, Str. Traian Nr. 234, Et.1, Sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor...
Lifeline Romania
Celule stem 0212221651
Bucuresti, Grant Center, Str. Chiscani Nr.25-27, Sector 1
Dacia Medical Center
Chirurgie generala, Ginecologie, Psihologie, Analize medicale, Alergologie si imunologie clinica 0766536553
Bucuresti, Bulevardul Dacia, Nr. 101 Sector 2, Bucureşti
Medici
Medic primar obstetrica - ginecologie, Doctor in stiinte medicale, Conferentiar UMF Dr. Antoniu Cringu - Ionescu - Donna Medical Center
Obstetrica-Ginecologie 0212523232
Bucuresti, Str. Traian Nr. 234, Et.1, Sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor...
Medic primar obstetrică-ginecologie Dr. Laura Leonte - Donna Medical Center
Obstetrica-Ginecologie 0212523232
Bucuresti, Str. Traian Nr. 234, Et.1, Sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor...
Medic specialist obstetrica - ginecologie Dr. Horatiu Alexandru Haradja - Donna Medical Center
Obstetrica-Ginecologie 0212523232
Bucuresti, Str. Traian Nr. 234, Et.1, Sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor...
Servicii si oferte medicale
Actioneaza pentru preventie cu cel mai eficient program de preventie ginecologica - Donna Medical Center
Donna Medical Center iti ofera servicii personalizate realizate de medici supraspecializati in afectiuni mamare si ginecologice. Vezi detalii
Lifeline face diferenta in domeniul celulelor stem - Lifeline Romania
Lifeline este acreditata international AABB, standard de aur in domeniul celulelor stem. Vezi detalii

Probleme dupa operatia de histerectomie

Din Comunitate

Buna seara,am o rugaminte la voi poate ma ajuta cineva cu un sfat. In urma cu aproape 3 luni mami s-a operat de histerectomie toatala,totul a decurs bine si recuperarea e ok,dar nu stiu din ce cauza de o luna de zile lu mami i se umfla mainile,putin la fata,si putin picioarele. A facut analize si au iesit bune,nu are probleme cu rinichii,a eliminat complet sarea din alimentatie,a cumparat sare din farmacie,a luat apuretin dar sunt zile care cu tot cu apuretin i se umfla mainile. Ma gandeam sa nu fie o dereglare hormonala din cauza intrarii fortat la menopauza,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ce analize sa faca pentru a descoperii cauza careia i se umfla mainile??? [continuare]

Sarcina dupa operatia de hernie ombilicala

Din Comunitate

La doi ani dupa ce am nascut prin cezariana am fost operata de hernie ombilicala si diastaza muschilor drepti abdominali. Mi s-a montat si plasa. Mai pot duce o noua sarcina si daca da, cat timp trebuie sa treaca de la operatia herniei pana sa raman insarcinata? [continuare]

Dureri dupa operatie prin vertebroplasti

Din Comunitate

Buna seara.M-am operat pentru fractura la L2 in septembrie.As dori sa stiu daca pot face recuperare, dupa cat timp.Am dureri de spate, si probleme locomotorii.Cum se pot remedia? Multumesc Camelia [continuare]

Durere de spate dupa operatie.

Din Comunitate

Buna seara. Am fost operat acum 10 zile de apendicita , am inceput sa imi revin dar ma doare ingrozitor spatele cand stau in picioare , cand merg sau fac alte activitati ce necesita statul in picioare. As vrea sa aflu cauza acestei dureri. Multumesc [continuare]

Sunt normale durerile dupa operatia de hernie inghinala?

Din Comunitate

Buna seara. Ma numesc Constantin .Pe data de 20 luna curenta am fost operat de hernie inghinala indirecta deschisa pe partea stanga. Sunt normale durerile? [continuare]

Sarcina...extrauterina? nu inteleg ce se intampla

Din Comunitate

Buna ziua! Am o nelamurire foarte mare... mie in luna noiembrie nu mi-a venit menstruatia. Asta nu m-a panicat, intr-u cat se mai intampla sa-mi sara peste o luna din cauza unui chist. Acum, in luna decembrie mi-a venit menstruatia pe 3 si m-a tinut normal, 5 zile, cu aceleasi dureri, acelasi flux si simptome, doar ca dupa ce mi-a trecut menstruatia, sanii mi-au ramas foarte umflati si durerosi la atingere. Pe 11 seara mi-a aparur o sangerare mai...lichida decat cea de menstruatie si am facut un test care a iesit pozitiv. Ieri seara, pe 15 am facut un test la sange, iar beta hcg-ul mi-a iesit 527, ceea ce ar insemna 4-5 saptamani dupa cum scrie aici. Acum eu nu stiu ce sa mai cred si nu mai am rabdare pana ajung la medic, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Care-s sansele sa fie extrauterina sau sa fi pierdut sarcina? Pentru ca mie mi se pare fictiv ca eu acum 2 saptamani eram pe ciclu, iar testul indica un beta HCG 527, adica de 4-5 saptamani. [continuare]

Sarcina extrauterina?

Din Comunitate

Buna ziua. Am o programare pentru un consult ginecologic saptamana viitoare, insa nu pot sa stau calma pana atunci, asa ca doresc sa aflu niste raspunsuri/pareri aici. Situatia mea este urmatoarea: In perioada 26-29 noiembrie am avut contact sexual neprotejat (desi ejacularea nu a avut loc in vagin). Am avut menstruatie la data normala, pe 7 decembrie, insa de pe 20 decembrie am inceput sa simt unele schimbari fizice: miscari peristaltice frecvente si ingrijoratoare (nu am mai simtit asa ceva pana acum), ameteli si, in general, o anumita forfota in burta. Am facut teste de sarcina dupa cateva zile de la terminarea mestruatiei, insa toate au iesit negative. Am fost la un control ginecologic in data de 30 decembrie si, in urma unei ecografii intravaginale, mi s-a spus ca am o sarcina de 4 saptamani si o zi. Am avut iar menstruatie, la data normala si fixa, 7 ianuarie, dar cu dureri foarte mari de spate, ameteli si frisoane. M-am dus imediat pe 8 ianuarie la un consult, la un alt... [continuare]

Dureri gambe dupa alergare

Din Comunitate

Buna ziua, sunt o femeie de 40 de ani, 1.54 m si 49 kg. Sunt in general o persoana sedentara, care face doar munca de birou si in gospodarie, singurul sport daca se poate numi asa fiind plimbarile. Anul acesta m-am hotarat sa particip la un concurs pentru ocuparea unui loc de munca, care presupune o proba sportiva de 800 m, ce trebuie sa o faci intr-un anumit timp. Am inceput sa alerg zilnic aceasta distanta timp de o saptamana cu o pauza de o zi, dupa aceasta pauza incercand sa reduc timpul in care parcurg cei 800 m. Am reusit sa alerg intr-un timp mai scurt doar trei zile deoarece, treptat am inceput sa simt dureri in spatele piciorului, in partea inferioara a gambei pana la calcai, dureri care imi face ca mersul sa imi fie greu. Am impresia ca ma doare mai tare in momentul in care imi indoi piciorul pentru deplasare, nu pot cobori scarile normal, doar cate o treapta cu acelasi picior. Nu imi pot tine copilul in brate timp indelungat caci simt durerea mult mai intensa. Durere... [continuare]

Pot purta ocazional lentile de contact dupa operatia cu lasik?

Din Comunitate

Buna ziua. In urma cu 7- 8 ani aveam o miopie de -18 (ochi drept) si -15 (ochi stang). La dreptul am facut implant de cristalin iar la stangul operatie cu laser (lasik). In urma acestor interventii am ajuns la o miopie mai "pamanteana", adica -3,50 si -5. Inainte de aceste interventii am purtat lentile de contact iar dupa deoarece miopia este mult mai mica port ochelari. Nu am mai pus lentile de contact deci de vreo 8 ani dar anul acesta imi doresc sa port ocazional lentile si nu stiu daca este indicat dupa aceste interventii. Imi puteti da un sfat? MUltumesc [continuare]

Revenirea la locul de munca dupa operatia de apendi

Din Comunitate

buna seara pe data de 8.11.2011.am facut operatie de apendicita,cu anestezie rahie,am medical pana pe data de 25.11.2011,,initial la exterior operatia arata ca se vindeca,dar pe interior simt inepaturi.intrebarea mea este:dupa aceasta perioada de medical e nevoie sa imi iau inca o sapt de medical ca sa ma refac mai bine(mentionez ca lucrez intr-un mare magazin de incaltaminte si este totusi efort),sau nu mai este nevoie? va multumesc! astept rasp dv cu respect liliana [continuare]

Reglare efort fizic dupa operatie ulcer perforat

Din Comunitate

Am suferit o operatie de ulcer perforat in urma cu 3 luni. Datorita faptului ca am urmat regimul alimentar, am renuntat la fumat, nu am consumat alcool, nu am depus efort fizic timp de 2 luni (+concediu medical) recuperarea a evoluat favorabil. Intrebarea mea este daca acum, dupa 3 luni, in curand 4, as putea efectua efort fizic mai intens(cum ar fi schiatul), daca nu ar dauna procesului de vindecare. Sunt contraindicate exercitiile fizice? multumesc mult [continuare]

Nici o ameliorare dupa operatie

Din Comunitate

Buna ziua.Numele meu este Dana,am 38 de ani si de la sfarsitul lunii august anul trecut am o problema ORL care imi da mari batai de cap.totul a debutat ca o simpla raceala...stranuri dese si puternice,secretii apoase abundente si nas ingundat.dupa aproximativ o luna am mers la medicul de familie care mi-a recomandat initial medicatie antialergica,dupa care prednison.dupa o luna de tratament nu s-a observat nici o ameliorare.Am mers la medic orl,dupa toate testele pentru alergie,care au iesit negative,am fost trimisa la o clinica orl din apropiere.Diagnosticul celor de la clinica a fost deviatie de sept,sinuzita cronica,cornete nazale iflamate.Drept pentru care am fost operata in luna noiembrie la clinica respectiva.Problema este ca nici pina in ziua de astazi nu se vede vreo schmibare..in bine.Am exact aceeasi simtomaologie ca si inainte,in plus durere localizata la frunte,maxilare,nu simt nici un fel de gust si miros.Stranut tot timpul,foarte multe secretii apoase,ochi... [continuare]

Efecte secundare dupa operatie de histerectomie

Din Comunitate

sunt operata de 6 luni de histerectomie totala dar am dureri si usturimi de la buric pana la operatie. Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns? [continuare]

Recuperare dupa operatie de cataracta

Din Comunitate

Mama mea a facut operatie de cataracta acum 15 zile la OD unde are si glaucom. A fost sub supraveghere medicala 5 zile. In biletul de externare scrie ca este totul OK si urmeaza medicamentatie cu cate 4 pic./zi de Tobradex si Indocollyre. Pana cand ar trebui sa-si puna aceste picaturi si de ce roseata din ochi inca nu a disparut, din contra ori sunt eu paranoica ori mi se pare ca i s-a accentuat. La conssult medicul a chemat-o dupa 2 luini. [continuare]

Durere abdominala dupa actul sexual

Din Comunitate

Buna seara. Am o teama..Dupa ce am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu m-a apucat o durere ingrozitoare in partea inferioara a abdomenului, simteam ca ma doare si inauntru si in jurul coccisului. Durerea m-a tinut aproximativ 2 ore dupa care m-am mai calmat dar inca ma doare daca ma incordez iar cand urinez simt o durere inauntru vaginului. Mentionez ca mi se intampla frecvent din cauza unor pozitii sexuale sa am dureri vaginale. Ce as putea avea? Multumesc anticipat [continuare]

Dureri mari dupa incetarea anticonceptionalelor! urgent!!!

Din Comunitate

Am o problema!!! Dupa ultimul CM , la recomandarea medicului in urma fibrinogenului marit, am intrerupt anticonceptionalele pe care le iau de 3 ani (acum 3 ani am nascut prin cezariana) Stodette. Asta se intampla acum o saptamana in urma. De aproximativ 4 zile am dureri din ce in ce mai mari de burta si spate, mai mari decat le aveam in timpul CM, azi au devenit si mai dureroare, abia pot sta in picioare, in fund si abia pot merge. Testul papanicolau si controlul ginecologic de luna trecuta au iesit bune. Poate fi un efect de la intreruperea anticonceptionalelor, poate fi o raceala de ovare sau ar trebui sa fac si alte investigatii si daca da, care ar fi acestea??!! Tin sa precizez ca durerea se estompeaza cat de cat la nospa si supozitoare cu diclofenac. Mai am si ameteli sau dureri de cap usoare. Va rog astept raspuns URGENT!!! Sunt foarte panicata! Multumesc anticipat! Laura. [continuare]

Dupa operatie de colcon....

Din Comunitate

Buna ziua ! Am efectuat o operatie de colon in urma cu o luna si a-si dori sa-mi spune-ti si mie , dupa cat timp pot face un control sau ce analize imi sunt necesare ca sa vad situatia dupa aceasta operatie ? Cu stima , George N [continuare]

Pagina 3 din 34 (1000 rezultate)

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK