Probioticele, 'minunea din noi'

Publicat la data de: 20 Iulie 2011 | Actualizat la data de: 20 Iulie 2011

Generalitati

Sus
Probioticele, 'minunea din noi'

Despre probiotice, bacteriile „prietenoase” care mentin echilibrul microflorei din organismul nostru, s-a vorbit mult in ultimii ani, mai ales datorita efectului lor de a regla tranzitul intestinal si de a modula imunitatea. Insa putini sunt cei care stiu ca bacteriile probiotice sunt la fel de naturale pentru organismul nostru ca sangele, intrucat ne nastem cu ele si ne populeaza flora din cavitatea bucala, caile respiratorii, stomac, intestine si din aparatul uro-genital pe tot parcursul vietii.

Deoarece nu putem spune niciodata ca avem prea multe bacteriile “prietenoase” in organism si intrucat acestea sunt afectate cu usurinta de administrarea antibioticelor, alimentatia necorespunzatoare si schimbarile de mediu, medicii si consultantii naturopati ne recomanda curele periodice cu produse probiotice care sa refaca sau sa intareasca microflora benefica. Jarro-Dophilus+FOS de la Secom este un probiotic de ultima generatie, cel mai bine vandut produs de acest tip din SUA, care contine tulpini de probiotice patentate si inregistrate la Institutul Pasteur din Paris, una dintre cele mai prestigioase institutii de profil din lume. In plus, are in compozitie si prebiotice (FOS), fibre solubile care asigura o eficienta sporita probioticelor.

Cuprins articol

  1. Generalitati
  2. Cand avem nevoie de probiotice
  3. Avantajele produsului natural Jarro-Dophilus FOS
  4. Citeste pe aceeasi tema

Cand avem nevoie de probiotice

Sus

Pentru mentinerea sanatatii intregului organism, se recomanda administrarea probioticelor tot timpul, insa in anumite situatii avem nevoie mai mult ca oricand de ajutorul lor.

In curele cu antibiotice. Se stie faptul ca antibioticele pot provoca un dezechilibru ale florei intestinale, de aceea se recomanda ca in paralel sa fie administrate probiotice care sa refaca flora bacteriana benefica.

In prevenirea aparitiei si a recurentei infectiilor. De multe ori infectiile din organismul nostru sunt cauzate sau potentate de existenta unui numar mai mare de bacterii patogene decat de bacterii “benefice”. Prin administrarea probioticelor sustinem organismul in lupta impotriva agentilor patogeni.

Tulburarile digestive in calatorii. Peste 50% dintre cei care calatoresc sufera de constipatie sau diaree in timpul deplasarilor. De cele mai multe ori, cauzele acestor tulburari sunt constituite de schimbarea alimentatiei si a tipului de microorganisme pe care le inghitim o data cu alimentele, lucru ce afecteaza echilibrul intestinal.

Avantajele produsului natural Jarro-Dophilus FOS

Sus

Jarro-Dophilus+FOS de la Secom este un probiotic de ultima generatie, care contine 3,4 miliarde de bacterii probiotice/capsula, grupate in 6 tulpini cu spectre diferite de actiune. Numarul ridicat de tulpini asigura o actiune eficienta pe cat mai multe tipuri de agenti patogeni, iar numarul mare de bacterii probiotice/capsula asigura o capacitate crescuta de repopulare a florei microbiene din tot organismul. Jarro-Dophilus+FOS are adaos de prebiotice (FOS), fibre insolubile care potenteaza efectul probioticelor si actioneaza pana la nivelul intestinului gros, acolo unde probioticele nu pot ajunge fara ajutorul prebioticelor.

Jarro-Dophilus+FOS ajuta la reactivarea a peste 90% dintre bacteriile probiotice latente din organism, in doar 20-90 de minute de la administrare. Jarro-Dophilus+FOS contribuie la modularea imunitatii si la echilibrarea florei organismului, fiind recomandat in infectii cu E. coli, candida si alte infectii vaginale, urinare, digestive si cutanate, in constipatie, balonare, flatulenta, diaree, indigestie si sindrom de intestin permeabil. De asemenea, Jarro-Dophilus+FOS contribuie la reducerea intolerantei la lactoza.

In perioada 01 iulie – 30 septembrie 2011, te asteptam cu cea mai buna oferta a sezonului. Fiecare flacon de Jarro-Dophilus+FOS contine o cantitate dubla de capsule la acelasi pret: 200 de capsule in loc de 100! Jarro-Dophilus+FOS face parte din portofoliul Secom si este disponibil in farmaciile si magazinele cu profil naturist din intreaga tara. Acesta este un supliment alimentar. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj.Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Inlaturati toxinele si metalele grele din organism cu ajutorul plasturilor detoxifianti BioMagick! Inlaturati toxinele si metalele grele...

    Toxinele, problema noastra de fiecare zi! Din cauza industrializarii si a vietii tot mai sedentare, problema toxinelor si a metalelor grele care patrund in organism a devenit din ce in ce mai grava. Desi corpul uman are un sistem excretor bine pus la punct pentru...citeste mai mult

  • Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea sistemului digestiv si imunitar vine din interior Jarro-Dophilus + FOS: Sanatatea...

    Infectiile microbiene ne pandesc la tot pasul asteptand un moment de slabiciune a organismului. Fii atent la semnalele pe care corpul ti le transmite si lupta din interior pentru a-ti mentine sanatatea. Jarro-Dophilus + FOS de la Secom, prin formula complexa cu...citeste mai mult