Lupta din interior cu vergeturile!

Publicat la data de: 05 Iunie 2013 | Actualizat la data de: 05 Iunie 2013

Generalitati

Sus
Lupta din interior cu vergeturile!

Vergeturile apar cand scapam de kilograme in plus sau atunci cand crestem brusc in inaltime.

In primul caz, dispunerea lor este verticala, iar in cazul in care acestea apar din cauza cresterii bruste in inaltime, la adolescenti, sunt dispuse pe orizontala.

Cuprins articol

  1. Generalitati
  2. Cum apar vergeturile?
  3. Pot fi estompate
  4. BioCell Colagen contribuie la refacerea tesutului
  5. Citeste pe aceeasi tema

Cum apar vergeturile?

Sus

Cand pielea este mai mult timp intinsa, fibrele de coalgen care o sustin se rup si apar cicatrici in profunzimea tesutului. La suprafata pielii se vad sub forma unor linii de un alb-sidefiu sau roz-violaceu, adica sub forma de vergeturi. Aparitia lor depinde si de gradul de elasticitate a pielii.

Cu alte cuvinte, esti mai ferit de vergeturi daca pielea ta este in conditii optime de sanatate si are toti nutrientii necesari in cantitatile necesare. Statistic, vergeturile se localizeaza mai des in zone precum partea interioara a bratelor, pe sani, abdomen, fese, solduri si gambe. In cazul femeilor care au nascut, vergeturile sunt localizate pe abdomen.

Pot fi estompate

Sus

Daca vergeturile tale au culoare rosie-violacee sunt leziuni care se mai pot extinde, pentru ca sunt rani proaspete.

Sporirea elasticitatii pielii le poate opri din evolutie, dar daca vergeturile tale sunt alb-sidefii, leziunile sunt cicatrizate, deci nu mai exista riscul maririi lor in dimensiune.

La aceasta se ajunge la mult timp dupa producerea rupturilor in straturile profunde ale pielii. De aceea, vergeturile albe necesita atenuare.

BioCell Colagen contribuie la refacerea tesutului

Sus

Ingredientul Bio Cell Colagen II, brevetat si studiat clinic, sustine regenerarea pielii prin aportul de colagen, a articulatiilor si a tesuturilor conjunctive si asigura aspectul tanar al pielii. Bio Cell Colagen II contine colagen hidrolizat cu o masa moleculara mica, ceea ce ii asigura o absorbtie rapida in organism.

De aceeea este indicat pentru estomparea vergeturilor. Bio Cell Colagen II este cea mai pura si biodisponibila forma de colagen existenta pe piata mondiala si este ingredient activ in produsul Hydraplenish plus MSM de la Secom.

Hydraplenish plus MSM are o formula inovatoare pe baza de colagen, acid hialuronic si MSM, pentru regenerarea si sanatatea pielii, parului, unghiilor si articulatiilor. Hydraplenish plus MSM contribuie la stimularea sintezei de colagen si de elastina si, astfel, la mentinerea sanatatii pielii, ochilor si articulatiilor. Produsul contribuie de asemenea la refacerea fara cicatrice a tesuturilor.

Detalii despre produsele Secom poti obtine accesand www.secom.ro. Pentru intrebari suna gratuit la serviciul nostru de consultanta naturopata, telverde: 0800 873 266, iar pentru concursuri si articole noi, viziteaza oricand pagina de Facebook a companiei.Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Beneficiile uleiului de migdale Beneficiile uleiului de migdale

    Generalitati Uleiul de migdale poate fi folosit atat in scop terapeutic cat si estetic, deoarece exista numeroase beneficii pe care acest ulei le poate oferi atat pentru sanatate cat si frumusetea unei persoane. Uleiul de migdale este recomandat in cazul celor la...citeste mai mult