Antibioticul fara efecte secundare: argintul coloidal!

Publicat la data de: 29 Martie 2013 | Actualizat la data de: 29 Martie 2013

Generalitati

Sus
Antibioticul fara efecte secundare: argintul coloidal!

Argintulul coloidal se foloseste din anii 30 pentru proprietatile sale antiinfectioase si este considerat de multi specialisti ”un sistem imunitar secundar”.

Este absorbit foarte rapid in corp, inca de la contactul cu mucoasa bucala si are efect puternic antiviral, antibacterian, antifungic si antiparazitar asupra a mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni.

Cuprins articol

  1. Generalitati
  2. Antiinfectios cu beneficii dovedite in timp
  3. Suprima celulele patogene fara sa afecteze celulele corpului
  4. Alege produsul potrivit!
  5. First Defense sustine imunitatea
  6. Citeste pe aceeasi tema

Antiinfectios cu beneficii dovedite in timp

Sus

Se stie dintotdeauna ca tacamurile si vasele pentru apa din argint previn infectiile. Tocmai de aceea, in multe culte religioase, obiectele cu care multimile intra in contact sunt de argint pentru a nu favoriza transmiterea bolilor de la o persoana la alta in timpul ritualurilor.

Acesta este efectul protector pe care il are argintul in forma bruta. Dar, argintul colidal actioneaza si intern, in organism, cu efecte benefice dovedite. Acesta este o suspensie de microparticule cu dimensiunea de microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva, in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic si antiparazitar.

Suprima celulele patogene fara sa afecteze celulele corpului

Sus

Modul de actiune al argintului coloidal este foarte eficient si foarte simplu: prezent langa un virus, o ciuperca sau langa o bacterie patogena, inactiveaza enzimele pe care aceste corpuri agresoare le folosesc pentru a putea respira in interiorul corpului nostru. De aceea, in scurt timp, patogenii “se sufoca” si mor, apoi sunt eliminati din organism de sistemul imunitar cu ajutorul sistemului de drenare limfatica.

Un fapt pozitiv este acela ca argintul coloidal actioneaza doar asupra patogenilor, bacteriile prietenoase sau bune din organism nu au de suferit si nici celulele organismului nostru fiindca au un alt sistem de metabolizare a oxigenului.

Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fara niciun efect secundar. Mai mult, organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argintul coloidal, acesta putand fi considerat un sistem imunitar secundar.

Alege produsul potrivit!

Sus

Argintul coloidal, administrat oral este absorbit foarte rapid in corp, inca de la contactul cu mucoasa bucala. Foarte eficient, acesta incepe sa actioneze, iar multi specialisti recomanda administrarea de argint coloidal in scop preventiv, pentru a oferi protectie impotriva agentilor infectiosi.

De calitatea produselor cu argint coloidal depinde eficienta acestora. Prin urmare, trebuie sa alegeti doar acele produse originale, cu formule patentate si standardizate, care ofera maximum de siguranta si de eficienta la administrare.

First Defense sustine imunitatea

Sus

Produsul First Defense se recomanda ca antibiotic natural in terapiile complementare pediatrice si contine argint coloidal, o suspensie de microparticule (cu dimensiunea de 0.001 microni, incarcate cu sarcina electrica pozitiva) in apa deionizata, cu efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 tipuri de agenti patogeni.

Produsul este stimulator al imunitatii specifice si nespecifice, reduce timpul de recuperare dupa toate tipurile de infectii bacteriene si virale, are efect antioxidant deoarece ionii de argint neutralizeaza radicalii liberi si, in plus, este bactericid si bacteriostatic.

Detalii despre produsele Secom poti obtine accesand www.secom.ro. Pentru intrebari suna gratuit la serviciul nostru de consultanta naturopata, telverde: 0800 873 266, iar pentru concursuri si articole noi, viziteaza oricand pagina de Facebook a companiei.Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite