Pasta de sofran

Pasta de sofran

Iata o excelenta reteta de recuperare a sofranului pentru folosirea in bolile de ficat. De obicei se folosesc 1-3 bilute, usor rotunjite intre degete, care se inghit cu apa.

50 g pudra de sofran
120 ml apa

Se combina sofranul cu apa
intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa.
Se pune apoi la racit.Se depoziteaza la frigider intr-un recipient foarte bine inchis.


Remediu preluat din cartea "Plante pentru afectiuni hepatice ", Stephen Harrod Buchner, editura House of Guides

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Citeste si

Arhiva
  • Spaghetele - informatii nutritionale Spaghetele - informatii nutritionale

    Generalitati Pastele sunt usor de preparat si sunt hranitoare in cazul in care contin ingrediente importante pentru organism. Un fel de mancare ce va contine spaghete va fi bogat in fibre dietetice, vitamine din grupul B si minerale. Pentru o masa sanatoasa se...citeste mai mult

  • Alimentatia cu dulciuri poate distruge dentitia copilului tau Alimentatia cu dulciuri poate...

    Generalitati Copilul tau poate beneficia de tratamente speciale: Efecte preeruptive Acest rol este vizibil astfel: - printr-o cristalizare imbunatatita – in consecinta, solubilitatea la acid este mai scazuta; - cuspizii si tiparele de fisuri sunt...citeste mai mult

  • Pedodontie - Dentitia copiilor Pedodontie - Dentitia copiilor

    Eruptia dintilor Dentitia copilului se formeaza inca dinaintea nasterii. Cel mai devreme la 4 luni, primii dinti de lapte care erup prin gingiile din partea inferioara a gurii, sunt incisivii centrali urmati indeaproape de incisivii din partea superioara a cavitatii...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK