NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

Publicat la data de: 09 Decembrie 2015 | Actualizat la data de: 09 Decembrie 2015
NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

Arsurile, durerea si senzatia de aciditate sunt simptome foarte frecvente. Circa 1 din 3 adulti au cel putin un episod de arsuri stomacale si reflux gastroesofagian pe durata vietii, in timp ce pana la 10% dintre persoane se confrunta cu aceasta problema in mod constant.

Atunci cand sunt extrem de intense, arsurile stomacale iti creeaza o stare de disconfort profund, iti strica buna dispozitie si uneori le poti confunda cu durerea de inima. Chiar daca in cazul majoritatii persoanelor nu au consecinte grave, arsurile stomacale influenteaza starea generala de sanatate si calitatea vietii.

Care sunt cauzele aparitiei arsurilor stomacale?

In general, arsurile stomacale sunt provocate de mesele prea grase sau copioase. Pentru a digera bine alimentele, stomacul trebuie sa secrete mai mult acid gastric, mesele copioase ingreunand functionarea normala a acestuia.

In acest caz in stomac exista o aciditate ridicata si aceasta agreseaza mucoasa. In plus, daca sfincterul esofagului nu se inchide la momentul potrivit, secretiile acide pot urca de-a lungul esofagului si pot ajunge chiar pana in cavitatea bucala. In acest caz, se poate vorbi de refluxul gastro-esofagian.

Care este solutia?

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un dispozitiv medical 100% natural de la Aboca care sporeste protectia stomacului si a esofagului, calmand rapid arsurile, durerea si senzatia de aciditate.

NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi util si in preventie, in perioade de stres, schimbari de anotimp, alimentatie, stil de viata nesanatos sau administrare de medicamente care pot afecta mucoasa gastrica.

Datorita formulei pe baza de Poliprotect, un complex molecular vegetal din polizaharide si minerale, NeoBianacid formeaza o pelicula protectoare la nivelul mucoasei gastrice, care, in afara de rolul sau de bariera, creeaza un micromediu care mentine integritatea si functionalitatea acesteia. De aceea, NeoBianacid este ideal pentru a trata problemele legate de aciditate precum refluxul, gastrita sau digestia dificila.

Modul unic de aciune al produsului face ca NeoBianacid Aciditate si Reflux sa poata fi utilizat in asociere cu tratamente farmacologice sau in perioadele de intrerupere a tratamentului prescris, nemodificand cantitatea de acid produsa de stomac. in plus, absenta efectului de REBOUND dupa administrare reprezinta un alt beneficiu major al acestui produs

Datorita aciunii specifice si a formulei BIO noninvazive, NeoBianacid Aciditate si Reflux poate fi administrat inclusiv femeilor insarcinate sau care alapteaza si copiilor de la varsta de 6 ani.

NeoBianacid este disponibil in doua formate: 15 comprimate – format practic pentru buzunar – si 45 comprimate – format convenabil din punct de vedere al pretului.

Pentru mai multe detalii, vezi aici http://www.aboca.com/ro/produsele/neobianacid-aciditate-si-reflux-0


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Este apa cu lamaie buna pentru refluxul acidului gastric? Este apa cu lamaie buna pentru...

    Generalitati Desi lamaia este o substanta acida, multi oameni considera ca poate ajuta in reducerea refluxului gastroesofagian. Chiar poate fi o solutie sigura? Refluxul acidului gastric apare atunci cand acidul din stomac ajunge in esofag, cauzand arsuri si...citeste mai mult

  • Glosodinia - senzatia de arsura a cavitatii bucale Glosodinia - senzatia de arsura a...

    Generalitati Glosodinia reprezinta o problema complexa, disconfortanta si care poate afecta in mod real calitatea vietii pacientului. Este o stare caracterizata prin o puternica senzatie de arsura la nivelul limbii, obrajilor, gingiilor sau chiar intregii cavitati...citeste mai mult