Fertilitatea masculina testata acasa in doar 7 minute

Fertilitatea masculina testata acasa in doar 7 minute

Sosirea pe lume a unui copil este cea mai mare dorinta a unui cuplu. Insa, in unele cazuri, sarcina se lasa mult asteptata. Atunci cand, timp de un an, sarcina nu a putut fi obtinuta pe cale naturala, solutia problemei s-ar putea sa fie la medicul specializat in infertilitate.

O diagnosticare corecta, urmata de un tratament corect, poate face ca dorinta de a avea un copil sa se implineasca.

Important este ca masurile sa fie luate cat mai rapid pentru ca, din nefericire, timpul este poate cel mai mare dusman al fertilitatii.

Majoritatea cuplurilor care au probleme de fertilitate ”incrimineaza” in primul rand femeia. Ei bine, nu in toate cazurile este ”vina” ei. Potrivit statisticilor, aceasta ”vina” este impartita cat se poate de egal, ponderea cazurilor de infertilitate fiind de 50% la femei si 50% la barbati.

In privinta acestora din urma, un stil de viata dezechilibrat (stres, oboseala, alimentatie haotica) poate conduce la dereglari ale spermei care pun piedici in conceperea unui copil. Si nu este aceasta singura cauza de infertilitate masculina, putand fi vorba si de defecte congenitale sau dereglari hormonale, de varicocel sau de urmarile administrarii unor medicamente.

Pentru ca oricare dintre cei doi parteneri poate avea o problema de fertilitate, testarile pentru depistarea cauzei este bine sa fie facute de ambii. Testarea la barbati este mai simpla, mai ieftina si mai putin invaziva decat la femei, iar mai nou poate fi facuta acasa, in intimitate si confort personal.

Kitul Veroval de testare la domiciliu pentru fertilitatea masculina este un instrument rapid, comod si precis care determina daca numarul de spermatozoizi este in limitele normale. Organizatia Mondiala a Sanatatii considera limita normala la 20.000.000 spermatozoizi / ml.

Testarea se face din mostra de sperma, iar in 7 minute aveti rezultatul, cu o precizie de peste 95%.

Kitul rapid de autodiagnosticare “Fertilitate masculina” Veroval seamana cu cel de sarcina, deci este foarte usor de folosit, si poate fi cumparat online de aici.

Citeste si

Arhiva
  • Calcul perioada fertila Calcul perioada fertila

    Generalitati Perioada fertila a unei femei este momentul in care exista cele mai mari probabilitati ca in urma actului sexual sa rezulte sarcina. Pentru a avea o relatie de cuplu sanatoasa este important sa faceti diferenta intre placerea activitatii intime si...citeste mai mult

  • Stil de viata sanatos pentru sporirea fertilitatii Stil de viata sanatos pentru sporirea...

    Generalitati Fie ca incercati sa ramaneti gravida, fie ca va doriti acest lucru de ceva vreme, exista unele modificari din stilul de viata si dieta, care pot creste fertilitatea. Rareori, stilul de viata si dieta sunt cauze ale infertilitatii. Cu toate acestea,...citeste mai mult

  • Recomandari alimentare pentru fertilitate Recomandari alimentare pentru...

    Generalitati Daca va aflati printre femeile care doresc sa conceapa si doriti ca acest lucru sa se intample cat mai repede cu putinta, trebuie sa stiti ca un stil de viata sanatos si mai ales o dieta adecvata, sunt esentiale pentru o fertilitate ridicata. Un corp...citeste mai mult

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK