Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012

Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012

Intre 26-28 septembrie, compania Acumen Integrat organizeaza Conferinta Management Performant in Institutiile Medicale din Romania in 2012. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, la Hotel Intercontinental.

Conferinta vine in contextul in care sistemul medical din Romania este in plin proces de aliniere la standardele internationale si la normele europene. De aceea, evenimentul va aduce laolalta practicieni, medici si manageri din diferite institutii medicale din Romania, care sunt interesati de managementul medical, atat in sectorul public, cat si privat si care doresc sa promoveze bune practici in administrarea serviciilor de sanatate.

Pe langa cele doua zile de conferinta (26 si 27 septembrie), va exista si un workshop (28 septembrie), care va contine, in premiera pentru Romania, simularea Friday Night at the ER. Prin acest joc de societate (board game) este simulata atat administrarea unui spital, cat si optimizarea resurselor si a performantei serviciilor din departamentele: Urgenta, Chirurgie, Terapie Intensiva si asistenta medicala.

Pe parcursul celor doua zile de conferinta, vor fi prezenti experti romani din organizatii precum: Clinica Anima, Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, Delta Hospital, Gral Medical, Info Sanatate, Spitalul Pelican, Spitalul Sf. Constantin, Medo Medical Center, Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Life Dental Care.

Conferinta va fi deschisa de dl. dr. Sorin Oprescu, primar general al Municipiului Bucuresti.

Acestia vor prezenta bune practici pe baza unor studii de caz, detaliate in cadrul a trei module:

 • Organizarea si acreditarea institutiilor medicale – instituirea unui management performant;
 • Managementul proceselor institutiilor medicale – asigurarea calitatii serviciilor prestate;
 • Fidelizarea personalului medical si cresterea satisfactiei pacientilor prin intermediul serviciilor oferite.

Cosmin Chindris, manager de proiect in cadrul Acumen Integrat, considera ca „Acest eveniment aduce in prim-plan patru perspective asupra managementului din institutiile medicale din Romania. Va fi prezentata perspectiva institutiilor private de sanatate, a spitalelor publice, a evaluatorilor din comisia de acreditare CONAS si perspectiva consultantilor din acest sector. Prin aceasta initiativa, dorim sa contribuim la cresterea nivelului de expertiza in cadrul institutiilor medicale din Romania, prin diseminarea de bune practici privind managementul performantei in sectorul medical.”

Cu ocazia Conferintei Management Performant in Institutiile Medicale din Romania, Acumen Integrat organizeaza, in 28 septembrie, in premiera pentru Romania, simularea Friday Night at the ER. Prin acest joc de societate (board game) este simulata atat administrarea unui spital, cat si optimizarea resurselor si a performantei serviciilor din departamentele: Urgenta, Chirurgie, Terapie Intensiva si asistenta medicala.

Pentru detalii despre program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati pagina oficiala a Conferintei: www.medical.kpis.ro

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
 • Tratamentul ranilor diabetice cu pansamente moderne Tratamentul ranilor diabetice cu...

  Generalitati In ultimii ani in cabinetele medicale de specialitate din Romania a patruns un nou concept "tratamentul modern" cunoscut si sub denumirea de "terapia umeda" a plagii, bazat pe utilizarea pansamentelor moderne sau hidroactive. Acesta...citeste mai mult

 • 'Vrem o lume fara scleroza multipla!' 'Vrem o lume fara scleroza multipla!'

  Societatea de Scleroza Multipla din Romania (SSMR) a lansat recent o campanie publica de constientizare, avand obiectivul de a imbunatati calitatea vietii persoanelor care sufera de aceasta afectiune - ingrijire medicala, promovarea sanatatii si prevenirea...citeste mai mult

 • 5 semne care anunta instalarea prediabetului 5 semne care anunta instalarea...

  Generalitati Statisticile medicale din tara noastra arata ca aproximativ 4% dintre romani sunt diagnosticati anual cu prediabet, o conditie medicala in care nivelul zaharului in sange este mai ridicat decat ar fi normal, insa valoarea glicemiei nu atinge pragul...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate