Traditie in recunoasterea valorilor din sectorul medical

Publicat la data de: 07 Noiembrie 2011 | Actualizat la data de: 25 Noiembrie 2011
Autor: SfatulMedicului
Traditie in recunoasterea valorilor din sectorul medical

Gala Sanatatii, locul de intalnire al valorilor din sanatate, isi deschide cortina celei de-a treia editii, pe 8 decembrie la Bucuresti, pentru a premia cele mai deosebite realizari din domeniul medical. Gala Sanatatii si-a construit deja o traditie in promovarea valorilor medicinei romanesti, in recompensarea si incurajarea eforturilor celor care sprijina sanatatea din Romania. Cea de-a treia editie isi propune sa continue aceasta traditie si sa premieze reusita medicilor si a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sanatate romanesc in anul 2011.

Gala Sanatatii este o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a “sanatatii” autohtone, prin faptul ca aduce intr-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, juriu format din personalitati marcante din domeniu, precum si alti invitati din domeniile conexe sanatatii.

“La cea de-a doua editie a Galei am lansat ideea de „competitie”, asa ca si anul acesta ne respectam promisiunea de a premia pe cei care timp de un an de zile, dar nu numai, au depus eforturi semnificative, pentru ca starea sanatatii din Romania sa se imbunatateasca. Gala Sanatatii a devenit deja un eveniment asteptat de intreaga lume medicala din tara noastra, iar organizarea acesteia in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor nu face decat sa ne onoreze si sa ne incurajeze in dezvoltarea acestui proiect”, a mentionat lector univ. drd. Simona Maria Vladica, Director General Sanatatea Media Group.

Evenimentul Gala Sanatatii este recunoscut si prin cea mai complexa platforma de categorii de premii. Astfel, Gala Sanatatii apreciaza si incurajeaza valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in sanatate, prin categorii de premii ca:

 • Cea mai dinamica societate medicala,
 • Cea a implicata asociatie de pacienti,
 • Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie,
 • Implicare deosebita in activitatea didactica,
 • Implicare sociala si investitii in domeniul sanatatii,
 • Cel mai bun jurnalist din presa de sanatate,
 • Cel mai performant management medical (sectorul public/privat).

Gala Sanatatii premiaza si actorii din domeniile conexe sanatatii fiind punctul de intalnire a celor mai importante personalitati de pe scena medicala din Romania. in cadrul acestei manifestari medici, manageri de top din industria de sanatate, asociatii de pacienti, societati medicale si jurnalisti din domeniul sanatatii sunt recunoscuti pentru realizarile lor si pentru implicarea in promovarea unei vieti sanatoase.

Gala Sanatatii, editia a treia, este un eveniment Sanatatea Media Group organizat in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor. PR& Comunicare: Sanatatea Press Group. Parteneri Media Principali: Explore Medicine TV, SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro

Inscrieri si detalii suplimentare: www.galasanatatii.ro


Medici specialisti Alergologie-Imunologie

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
 • Forumul National al Asociatiilor de Pacienti din Romania - Concluzii Forumul National al Asociatiilor de...

  Forumul National al Asociatiilor de Pacienti din perioada 5-7 martie 2010 s-a desfasurat sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Romaniei si cu participarea Ministerului Sanatatii. Organizat de Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania...citeste mai mult

Inchide recomandarile
Vezi recomandarile noastre
Clinici, Medici si Servicii specializate
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate