Secom are un website nou, modern si interactiv

Publicat la data de: 28 Noiembrie 2012 | Actualizat la data de: 15 Octombrie 2018
Autor: SfatulMedicului
Secom are un website nou, modern si interactiv

Compania Secom are un website nou, www.secom.ro, modern si optimizat conform noilor tendinte din industrie, care ofera mai multa interactivitate cu utilizatorii.

In sprijinul celor care viziteaza noul website Secom este ghidul virtual de constultanta naturopata unde, pe un model 3D al corpului uman, utilizatorul poate selecta zonele cu probeleme de sanatate si poate obtine o schema de terapie complementara optima, personalizata.

Utilizatorii vor putea gasi pe www.secom.ro portofoliul complet de produse importate de Secom si informatii relevante despre acestea, precum si articole pe diverse teme de sanatate.

Din dorinta de interactiune cu utilizatorii si din dorinta de a obtine feedback, noul site Secom are si o sectiune de sondaje de opinie. De asemenea, in permananta, vor exista pe noul site www.secom.ro concursuri cu premii care constau in produse din portofoliul Secom.

Noul site Secom contine, de asemenea, doua glosare, unul de termeni medicali si altul de ingrediente prezente in suplimentele alimentare din portofoliul companiei. Ambele glosare sunt utile persoanelor care vor sa fie cat mai bine informate despre sanatate.

Schimbarea vechiului site Secom cu un produs modern, cu interactivitate crescuta a venit in mod firesc, din dorinta companiei de a-si informa si a-si sprijini cat mai mult consumatorii. Totdata, schimbarea vine si din dorinta Secom de a inova, compania fiind dintotdeauna trendsetter pe piata suplimentelor alimentare din Romania.

Despre Secom
Secom este una dintre cele mai importante companii romanesti, specializata in importul, promovarea si distributia de suplimente alimentare naturale. In prezent, portofoliul Secom acopera aproape toata gama de afectiuni folosind peste 140 de produse 100% naturale, o parte unice pe piata din Romania.

Din portofoliul Secom fac parte vitamine, minerale, extracte standardizate din plante, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, probiotice si prebiotice si o linie speciala de produse pentru copii.

In momentul de fata, Secom ofera cele mai eficiente solutii naturale pentru sanatate prin intermediul celor 9 branduri internationale asupra carora detine exclusivitate in Romania: Nature's Way, Solaray, Childlife Essentials, Jarrow Formulas, China-Japan Feida UNlON, Essiac Int'l Canada, Mushroom Wisdom, Boericke & Tafel si KAL.

Secom comercializeaza produsele sale in lanturile nationale de farmacii, in magazinele cu profil naturist, farmaciile independente si in mediul online, iar reteaua de colaboratori este in continua crestere.


Medici specialisti Alergologie-Imunologie


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Aloe Vera - alegeti produsul potrivit! Aloe Vera - alegeti produsul potrivit!

    Generalitati Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi" si o puneau printre darurile funerare inmormantate impreuna cu faraonii pentru a asigura, chiar si dupa moarte, sanatate spiritului faraonului. Cu sute de ani in urma africanii agatau planta in...citeste mai mult

  • Protectia totala a ficatului de la Secom Protectia totala a ficatului de la Secom

    Alimentatia necorespunzatoare, toxinele din mediu si stilul de viata alert ne influenteaza starea de sanatate. Ficatul este cel mai afectat organ, din cauza rolului sau de a filtra substantele toxice din sange, purificand zilnic aproximativ 2 mii de litri, de 400 de ori...citeste mai mult