Revidox - Stilvid s-a lansat in Romania

Revidox - Stilvid s-a lansat in Romania

Revidox - Stilvid este una dintre cele mai noi si revolutionare descoperiri in domeniul anti-aging. Actiunea sa are ca efect incetinirea imbatranirii celulare si stimularea sirtuinelor ("genele longevitatii"), care activeaza enzime cu control asupra procesului de imbatranire.

Stilvid este un extract integral din struguri, rodie si seleniu. O singura capsula de Revidox-Stilvid are virtutile terapeutice a 45 de kg de struguri.

Prof.Dr. Juan Carlos Espin de Gea, cercetator in cadrul Cosiliului Superior de Cercetari Stiintifice (CSIC) din Spania, cel care a descoperit formula unica a acestui anti-aging, a prezentat etapele cercetarii sale in cadrul unei conferinte de presa si al unui eveniment dedicat comunitatii stiintifice si medicale.

Stilvid lupta eficace din interior, impotriva imbatranirii celulare, contribuind la intarirea barierelor antioxidante ale organismului nostru, imbunatatind statusul cardiovascular si incetinind aparitia semnelor interne si externe ale varstei.

Studiile clinice au demonstrat ca actiunea cardioprotectoare si fara efecte adverse a Revidox-Stilvid. Administrarea zilnica a unei capsule de Revidox poate reduce cu pana la 20% nivelul colesterolului LDL. De asemenea, s-a remarcat o scadere semnificativa si a celorlalti markeri de risc cardiovascular.

Revidox-Stilvid imbunatateste markerii implicati in procesul de imbatranire, contracarand astfel patologia degenerativa, in general, si neurodegenerativa in special.

Revidox-Stilvid are efecte antioxidante, antiinflamatoare, antidiabetice, de corectare metabolica si influenteaza procese fundamentale, cum ar fi "resetarea" functionarii normale a genelor, a caror functie a fost alterata de expunerea indelungata la conditii de stres psiho-emotional, stres social, poluare, stres alimentar (abundenta de E-uri).

Studii clinice au demonstrat ca Revidox are efecte semnificative si la nivelul pielii: protejeaza structurile celulare ale dermului si epidermului si previne imbatranirea cutanata. De asemenea, Revidox deterimina reducerea stresului oxidativ si ofera protectie pentru elesticitatea si fermitatae pielii, cresterea gradului de hidratare cutanata si reducerea apartiei petelor cutanate.

Gradul de hidratare a pielii la persoanele care au urmat tratament cu Revidox a crescut ce pana la 79.5%, iar elasticitatea pielii cu pana la 43,6%. Reducerea profunzimii ridurilor a fost pana la 39.1%, iar intensitatea petelor pigmentare s-a redus semnificativ. Revidox a crescut capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%, iar stresul oxidativ s a redus cu pana la 61.9%.

La conferinta de presa au mai participat:

 • Dr. Pedro Tocabenes,Vicepresedinte Actafarma, Producatorul Revidox
 • Ileana Turcu, Director Stiintific, Fubdatia "Ana Aslan International"
 • Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu, Presedintete Societatii de Educatie Nutritionala
 • Dr. Victor Clatici, medic dermatolog
 • Farm. Ioana Cacovean, Presedinte Patronatul Farmacistilor
 • Romanita Iovan, imaginea produsului
 • Dr, Dana Stanciulescu, Presedinte CoreInvest Health, unic imprtator si distribuitor Revidox

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
 • Clinica Nera, primul centru de ingrijire oncologica din Romania Clinica Nera, primul centru de...

  Fundatia Sfanta Irina construieste prima clinica de recuperare a bolnavilordecancerin stadii initiale Clinica Nera . Clinica va oferi ingrijire post-tratament bolnavilor de cancer in stadii incipiente si va dispune, totodata, de un departament de cercetare pentru...citeste mai mult

 • Cea mai noua metoda de screening a cancerului la san acum si in Romania, la Donna Medical Center! Cea mai noua metoda de screening a...

  Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer intalnit la femei si reprezinta 26% dintre toate formele de cancer care le poate afecta pe acestea. Cand acesta este descoperit timpuriu si cat timp ramane localizat la nivelul sanului (stadiul 0 sau 1), rata de...citeste mai mult

 • Faimoasele vitamine LazyTown au ajuns in Romania! Faimoasele vitamine LazyTown au ajuns...

  Pentru fiecare mamica sanatatea copilului ei este o prioritate. Cand cel mic este sanatos, se observa acest lucru in energia si veselia lui, in obrajii imbujorati si rasetele jucause ce umplu casa. De aceea, fiecare mamica grijulie isi protejeaza puiul cat mai bine...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate