Revidox - Stilvid s-a lansat in Romania


Revidox - Stilvid s-a lansat in Romania

Revidox - Stilvid este una dintre cele mai noi si revolutionare descoperiri in domeniul anti-aging. Actiunea sa are ca efect incetinirea imbatranirii celulare si stimularea sirtuinelor ("genele longevitatii"), care activeaza enzime cu control asupra procesului de imbatranire.

Stilvid este un extract integral din struguri, rodie si seleniu. O singura capsula de Revidox-Stilvid are virtutile terapeutice a 45 de kg de struguri.

Prof.Dr. Juan Carlos Espin de Gea, cercetator in cadrul Cosiliului Superior de Cercetari Stiintifice (CSIC) din Spania, cel care a descoperit formula unica a acestui anti-aging, a prezentat etapele cercetarii sale in cadrul unei conferinte de presa si al unui eveniment dedicat comunitatii stiintifice si medicale.

Stilvid lupta eficace din interior, impotriva imbatranirii celulare, contribuind la intarirea barierelor antioxidante ale organismului nostru, imbunatatind statusul cardiovascular si incetinind aparitia semnelor interne si externe ale varstei.

Studiile clinice au demonstrat ca actiunea cardioprotectoare si fara efecte adverse a Revidox-Stilvid. Administrarea zilnica a unei capsule de Revidox poate reduce cu pana la 20% nivelul colesterolului LDL. De asemenea, s-a remarcat o scadere semnificativa si a celorlalti markeri de risc cardiovascular.

Revidox-Stilvid imbunatateste markerii implicati in procesul de imbatranire, contracarand astfel patologia degenerativa, in general, si neurodegenerativa in special.

Revidox-Stilvid are efecte antioxidante, antiinflamatoare, antidiabetice, de corectare metabolica si influenteaza procese fundamentale, cum ar fi "resetarea" functionarii normale a genelor, a caror functie a fost alterata de expunerea indelungata la conditii de stres psiho-emotional, stres social, poluare, stres alimentar (abundenta de E-uri).

Studii clinice au demonstrat ca Revidox are efecte semnificative si la nivelul pielii: protejeaza structurile celulare ale dermului si epidermului si previne imbatranirea cutanata. De asemenea, Revidox deterimina reducerea stresului oxidativ si ofera protectie pentru elesticitatea si fermitatae pielii, cresterea gradului de hidratare cutanata si reducerea apartiei petelor cutanate.

Gradul de hidratare a pielii la persoanele care au urmat tratament cu Revidox a crescut ce pana la 79.5%, iar elasticitatea pielii cu pana la 43,6%. Reducerea profunzimii ridurilor a fost pana la 39.1%, iar intensitatea petelor pigmentare s-a redus semnificativ. Revidox a crescut capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%, iar stresul oxidativ s a redus cu pana la 61.9%.

La conferinta de presa au mai participat:

 • Dr. Pedro Tocabenes,Vicepresedinte Actafarma, Producatorul Revidox
 • Ileana Turcu, Director Stiintific, Fubdatia "Ana Aslan International"
 • Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu, Presedintete Societatii de Educatie Nutritionala
 • Dr. Victor Clatici, medic dermatolog
 • Farm. Ioana Cacovean, Presedinte Patronatul Farmacistilor
 • Romanita Iovan, imaginea produsului
 • Dr, Dana Stanciulescu, Presedinte CoreInvest Health, unic imprtator si distribuitor Revidox12382 vizualizari, 27 Februarie 2012

Citeste si

Arhiva
 • Videocapsula care inlocuieste endoscopia digestiva clasica, disponibila in Romania Videocapsula care inlocuieste...

  Videocapsula endoscopica, care are marimea unei pastile obisnuite de antibiotic si inlocuieste procedura dureroasa si neplacuta a endoscopiei digestive clasice, este disponibila, in premiera, in Romania, la centrul medical privat MedAs. Capsula se utilizeaza fara...citeste mai mult

 • 'Tratament unic in Romania pentru abuzul de alcool oferit de o organizatie nonguvernamentala' 'Tratament unic in Romania pentru...

  In Decembrie 2009, Asociatia ALIAT - Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor a lansat platforma online de prevenire si tratament a consumului abuziv de alcool - www.alcohelp.ro . Persoanele care acceseaza site-ul alcohelp.ro au acces la...citeste mai mult

 • Vaccinul anti-HPV si cum poate salva el viata viitorilor adulti din Romania Vaccinul anti-HPV si cum poate salva...

  Generalitati Vaccinul anti-HPV este prima masura de prevenire a cancerului de col uterin, al doilea tip de cancer responsabil cu decesul femeilor din Romania, dupa cancerul mamar. Virusul HPV mai este responsabil cu debutul altor afectiuni, vaccinarea impotriva...citeste mai mult

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK