Gala Sanatatii: Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

Publicat la data de: 08 Noiembrie 2012 | Actualizat la data de: 08 Noiembrie 2012
Gala Sanatatii: Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate

In cadrul celei de-a patra editii a Galei Sanatatii va fi premiat cel mai bun jurnalist pe sanatate. Fie ca este vorba despre presa scrisa, TV sau radio, cei mai implicati jurnalisti vor primi premii si medalii pentru recunoasterea valorii.

In editia a III-a a Galei Sanatatii, la categoria "Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sanatate", juriul a decis sa fie acordat doar premiul 1 pentru fiecare categorie de presa, castigatorii fiind Daniela Arnautu, redactor la ziarul Ring pentru presa scrisa, Diana Brancus, reporter TVR si Camelia Moise, reporter Realitatea TV, pentru televiziune, in timp ce Adriana Turea de la Radio Romania Actualitati a castigat locul 1, sectiunea radio.

"Profesia de jurnalist, atunci cand e practicata cu corectitudine si respectand normele etice si deontologice, este una dintre cele mai nobile profesii. Informare publicului reprezinta hrana pentru suflet. in cautarea castigatorului se vor aprecia profesionalismul, dedicarea si corectitudinea in actul jurnalistic, precum si abordarea unor teme de maxim interes si actualitate, pe domeniul sanatatii", a declarat Simona Maria Vladica, director general Sanatatea Media Group si organizatorul evenimentului Gala Sanatatii.

Pentru sporirea sanselor de castig, candidatii sunt invitati sa se inscrie pentru castigarea unui dintre cele 13 premii.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia! E vital sa te #rEVITALizezi! Vara...

    Evital Romania, unul dintre brandurile premium de suplimente alimentare pe piata din Romania, a lansat incepand cu 1 iunie campania " E vital sa te #rEVITALizezi! Vara asta, Evital iti face cadou o vacanta in Grecia! ". Campania se desfasoara in perioada 1...citeste mai mult

  • Un somn sanatos cu Magielle Un somn sanatos cu Magielle

    Chiar daca criza permanenta de timp ne indeamna de multe ori sa furam din orele de somn, acesta este esential pentru sanatatea noastra. Sunt multi factori care determina calitatea somnului. Este important sa nu ne culcam cu stomacul plin, sa dormim intr-o camera...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate