Gala Sanatatii 2011 - Traditie in recunoasterea valorilor din sectorul medical

Publicat la data de: 25 Noiembrie 2011 | Actualizat la data de: 17 Aprilie 2012
Gala Sanatatii 2011 - Traditie in recunoasterea valorilor din sectorul medical

Gala Sanatatii, locul de intalnire a valorilor din sanatate, isi deschide cortina celei de-a treia editii, pe 14 decembrie, ora 19:30, la Palatul Parlamentului (Intrarea S1), pentru a premia cele mai deosebite realizari din domeniul medical.

Gala Sanatatii si-a construit deja o traditie in promovarea valorilor medicinei romanesti, in recompensarea si incurajarea eforturilor celor care sprijina sanatatea din Romania. Cea de-a treia editie isi propune sa continue aceasta traditie si sa premieze reusita medicilor si a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sanatate romanesc in anul 2011.

Gala Sanatatii este o manifestare de anvergura, care creeaza o imagine complexa a "sanatatii" autohtone, prin faptul ca aduce intr-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalitati marcante din domeniu, precum si alti invitati din domeniile conexe sanatatii.

"La ultima editie a Galei am lansat ideea de „competitie", asa ca si anul acesta ne respectam promisiunea de a premia pe cei care timp de un an de zile, dar nu numai, au depus eforturi semnificative, pentru ca starea sanatatii din Romania sa se imbunatateasca. Gala Sanatatii a devenit deja un eveniment asteptat de intreaga lume medicala din tara noastra, iar organizarea acesteia in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor nu face decat sa ne onoreze si sa ne incurajeze in dezvoltarea acestui proiect", a mentionat lector univ. drd. Simona Maria Vladica, Director General Sanatatea Media Group.

Evenimentul Gala Sanatatii este recunoscut si prin cea mai complexa platforma de categorii de premii. Astfel, Gala Sanatatii apreciaza si incurajeaza valorile care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in sanatate, prin categorii de premii ca:

• Cea mai dinamica societate medicala,
  • Cea a implicata asociatie de pacienti,
  • Excelenta in cercetare, dezvoltare si inovatie,
  • Implicare deosebita in activitatea didactica,
  • Implicare sociala si investitii in domeniul sanatatii,
  • Cel mai bun jurnalist din presa de sanatate,
  • Cel mai performant management medical (sectorul public/privat).

Gala Sanatatii premiaza si actorii din domeniile conexe sanatatii fiind punctul de intalnire a celor mai importante personalitati de pe scena medicala din Romania. in cadrul acestei manifestari medici, manageri de top din industria de sanatate, asociatii de pacienti, societati medicale si jurnalisti din domeniul sanatatii sunt recunoscuti pentru realizarile lor si pentru implicarea in promovarea unei vieti sanatoase.

Prima editie, derulata in 2008, a fost si primul eveniment de acest gen din Romania. De atunci, in fiecare an, premiantii si participantii - medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalisti si politicieni, care au fost prezenti la Gala Sanatatii, au salutat aceasta initiativa a Sanatatea Media Group.

Gala Sanatatii, editia a treia, este un eveniment Sanatatea Media Group organizat in parteneriat cu Comisia pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor. PR& Comunicare: Sanatatea Press Group.

Parteneri Media Principali: ExploreMedicineTV.com, SanatateaTV.ro si ComunicateMedicale.ro

Inscrieri si detalii suplimentare: www.galasanatatii.ro

Citeste si

Arhiva