Ce (nu) stiati despre probiotice

Publicat la data de: 16 Noiembrie 2010 | Actualizat la data de: 16 Noiembrie 2010
Ce (nu) stiati despre probiotice

Probioticele sunt microorganisme vii care, atunci cand sunt administrate in cantitati adecvate, au efect de imbunatatire a sanatatii organismului prin refacerea si echilibrarea florei intestinale.

In interiorul colonului (intestinul gros) exista in mod normal un numar de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme care constituie flora intestinala. Flora intestinala bine echilibrata contine microorganisme care protejeaza sanatatea (probiotice). Aceasta poate fi afectata de o alimentatie nesanatoasa (mancarea de tip fast-food) dar, mai ales, de administrarea de antibiotice.

In cazul administrarii antibioticelor, probioticele ajuta la repopularea stratului natural de bacterii „bune“. Un aport suplimentar de probiotice are efecte pozitive asupra florei intestinale. Probioticele determina: reglarea tranzitului intestinal, reducerea reactiilor inflamatorii si/sau alergice, imbunatatirea tolerantei la lactoza, cresterea imunitatii, prevenirea infectiilor tractului intestinal.

BIOTICSeste un produs probiotic sigur, deoarece bacteriile din compozitie constituie o parte normala a tractului digestiv - contine Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium, doua dintre tulpinile probiotice cele mai intalnite in flora intestinala sanatoasa.
BIOTICS se gaseste atat sub forma de capsule adresate adultilor - BIOTICS, cat si sub forma de plicuri cu pulbere pentru copii – BIOTICS Baby.
BIOTICS si BIOTICS Baby corecteaza dezechilibrul florei intestinale si ajuta la evitarea diareii asociate consumului de antibiotice, precum si a altor probleme gastro-intestinale.

BIOTICS si BIOTICS Baby sunt produse naturale. Nu au fost inregistrate efecte secundare si pot fi utilizate indiferent de varsta. Cereti sfatul medicului sau farmacistului in legatura cu folosirea Biotics Baby.

BIOTICS si BIOTICS Baby sunt disponibile in farmacii, la pretul recomandat de 16,5 lei cutia BIOTICS si 20,5 lei cutia BIOTICS Baby.

Pentru mai multe informatii accesati www.biotics.roUrmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilati respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.Citeste si

Arhiva
  • Sustine in mod natural imunitatea copilului tau! Sustine in mod natural imunitatea...

    Putini dintre noi stim ca multe din problemele de sanatate isi au originea in disfunctiile tractului gastrointestinal. Astfel, o atentie deosebita acordata echilibrului florei intestinale si procesului digestiv este importanta atunci cand ne dorim un mod de viata...citeste mai mult

  • 9 lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte sa luati antibiotice 9 lucruri pe care trebuie sa le stiti...

    Generalitati Cand sunt utilizate corect, antibioticele isi fac efectul si pot trata chiar si infectii cu bacterii care ar putea fi, uneori, letale. Daca o persoana este atat de grav bolnava incat necesita spitalizare, si sufera, de exemplu, de o boala infectioasa cum...citeste mai mult