Remediul natural pentru o inima sanatoasa

Publicat la data de: 16 Noiembrie 2016 | Actualizat la data de: 13 Aprilie 2017
Remediul natural pentru o inima sanatoasa

Bolile de inima reprezinta o preocupare permanenta a specialistilor in cardiologie, avand in vedere faptul ca tot mai multe persoane se confrunta cu astfel de afectiuni la nivel mondial.

Statisticile arata o incidenta ridicata a afectiunilor cardiovasculare si la nivel national. Numarul ridicat de persoane diagnosticate cu boli de inima plaseaza Romania pe locul 4 in Europa.

Cele mai intalnite afectiuni cardiovasculare sunt hipertensiunea, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficienele valvelor. Asociate, toate aceste afeciuni cresc semnificativ riscul de infarct sau insuficiena cardiaca.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor care se confrunta cu astfel de afectiuni, Herbagetica a creat o formula inovativa, 100% naturala, care aduce beneficii importante in ceea ce priveste riscul unor boli de inima.

Curcumin95 C3 complex de la Herbagetica este un extract standardizat din Curcuma longa (Turmeric) cu minim 95% curcuminoide, unul dintre cele mai puternice si intense extracte din lume.

Actiunile sale puternic antioxidante si antiinflamatoare il recomanda ca unul dintre cele mai eficiente substante naturale cunoscute.

Piperina din componenta produsului, folosita impreuna cu Curcumin95 C3 Complex imbunatateste cu peste 2000% absorbtia in sange si biodisponibilitatea curcuminoidelor, intensificand astfel efectele lor terapeutice.

Efectul produsului Curcumin95 C3 complex asupra bolilor de inima

Extractul de Curcumin95 C3 complex de la Herbagetica poate ajuta la stagnarea multor etape in procesul bolilor de inima. Cel mai important beneficiu in acest caz consta in imbunatatirea functiei endoteliului, componenta eseniala a vaselor de sange. Totodata, acesta reduce inflamaia i oxidarea – doua procese importante in bolile cardiovasculare.

Datorita rolului sau antioxidant, Curcumin95 C3 complex reduce cardiotoxicitatea indusa de adriamicina si poate astfel preveni complicatiile cardiovasculare cauzate de diabet.

Prin efectul sau antiinflamator, antiproliferativ si antitrombotic, Curcumin95 C3 complex de la Herbagetica reduce nivelul colesterolului seric, imbunatatind astfel functiile inimii.

Un studiu publicat in 2009 in International Journal of Cardiology, la care au participat 121 de pacienti ce urmau sa fie operati de bypass coronarian, demonstreaza faptul ca administrarea de Curcumin95 C3 complex reduce riscul de atac de cord cu 65%.

Alte beneficii importante ale produsului Curcumin95 C3 complex
-Antiinflamator, antioxidant, antitumoral
-Mentine diviziunea celulara normala
-Protejeaza si detoxifica celulele hepatice
-Sustine sistemul muscular, nervos si articular
-Regleaza nivelul insulinei si al glucozei din sange
-Antidepresiv
-Antiviral, antibacterian, antifungic

Mai multe informatii privind utilizarea produsului Curcumin95 C3 Complex de la Herbagetica pot fi aflate accesand site-ul companiei http://herbagetica.ro/curcumin95-c3complex-60cps.html sau la numarul de telefon 0372.918.888.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Cand trebuie sa ne adresam cardiologului? Cand trebuie sa ne adresam...

    Generalitati Bolile cardiovasculare ocupa primul loc la nivel mondial din punct de vedere al incidentei si, din acest motiv, este foarte important sa cunoastem ce simptome si semne prevestesc o patologie cardiovasculara si cand este cel mai potrivit moment sa ne...citeste mai mult

  •  Investigatii cardiologice de rutina Investigatii cardiologice de rutina

    Generalitati Investigatiile cardiologice de rutina sunt necesare atat persoanelor care nu au antecedente patologice cardiace, dar in special cardiacilor, pentru a urmari functia inimii fie, in urma unui tratament, fie dupa o interventie. Aceste investigatii...citeste mai mult

  • Centrul de cardiologie al clinicii private Confraternitat Josefstadt Centrul de cardiologie al clinicii...

    Infarctul de miocard reprezinta de mai multi ani cea mai grava afectiune in tarile industrializate ale Europei de vest. Responsaibli pentru acest fapt sunt atat factori de risc ca diabetul sau colesterolul ridicat cat si un mod de viata care include fumatul, stresul sau...citeste mai mult