Clickmed
programare rapida la medic

Calculator calorii

Calculator calorii

Caloria este:
- Caldura necesara cresterii temperaturii unui gram de apa de la 14,5 la 15,5 grade Celsius.
- Unitatea de masura a energiei eliberate sub forma de caldura, utilizata pentru a exprima consumurile si necesitatile energetice ale organismului, precum si valoarea energetica a alimentelor.

Unitatea de masura oficiala internationala pentru energie este joule, dar caloria este mai des utilizata, mai ales in dietetica. Forma cea mai utilizata este cea de "calorie mare" sau kilocalorie (simbol kcal), care face 1000 calorii, iar o calorie echivaleaza cu 4,185 joule.

Va recomandam sa consultati un medic nutritionist inainte de a urma un regim sau o dieta!

Aflati cate calorii puteti pierde in functie de tipul de activitatea fizica realizata si de durata acesteia! Rezultate ideale se obtin daca veti asocia exercitiul fizic constant cu dieta potrivita.

Specificati informatiile cerute

Specificati informatiile cerute

Kg
Tipul de exercitiu
Durata Ore Minute
Rezultate calculator

Rezultate calculator

Rezultatul Calorii

Informare cu privire la protectia datelor personale

Datele introduse in aceasta sectiune nu sunt salvate pe niciun mediu de stocare al Sfatulmedicului.ro. Orice actiune este complet anonima si imposibil de a fi corelata cu un anumit vizitator.


Posibil sa te intereseze

Arhiva
 • Alegerea unui program de slabit

  Potrivit studiilor realizate in Statele Unite, mai mult de jumatate dintre americani aleg sa urmeze o dieta pentru slabit. Pentru multi dintre acestia este dificil sa piarda mai mult de cateva kilograme, si putini reusesc sa ramana la greutatea obtinuta in urma unui...citeste mai mult

 • Afla cate calorii arzi prin practicarea sportului preferat

  Sunteti pasionati de un anumit tip de sport? Daca raspunsul este afirmativ atunci cu siguranta va intereseaza sa aflati cate calorii ardeti cand va recreati prin practicarea sportului favorit. In acest articol va facem cunostinta cu 12 dintre cele mai practicate...citeste mai mult

 •  

  Interpretare simptome

  semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

  Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter