Coronavirus Update

Ce greutati poti intampina?

Desi administrarea cu biberonul a laptelui recoltat de la san poate sa reduca frustrarea si teama legate de situatia in care va aflati, aceasta metoda presupune unele dificultati care trebuie luate in calcul inainte de a va hotari sa apelati la aceasta metoda.

Este nevoie de mult timp, efort si, de obicei, de pompari frecvente cu o pompa de calitate pentru a realiza si mentine un stoc normal de lapte de-a lungul acestui proces. Pompele de san nu sunt la fel de eficiente in stimularea eliminarii de lapte ca si un copil care se alimenteaza corect la san. Stocul de lapte este determinat de cat lapte este recoltat de la nivelul sanului. Folosind pompele mai noi si mai eficiente multe mame pot sa le ofere copiilor lor intreaga cantitate de lapte de care au nevoie.

Alte mame pot sa se confrunte cu fluctuatii ale cantitatii de lapte extras si/sau sa intampine greutati in obtinerea si mentinerea unui stoc normal de lapte si vor trebui sa suplimenteze alimentatia copilului cu o formula de lapte, in mod periodic sau regulat, in functie de situatia in care se afla. Totusi, indiferent cat lapte puteti sa ii oferiti, acesta ii va folosi copilului dumneavoastra.

Cercetarile au ratat ca, pentru a mari cantitatea de lapte extras, se poate utiliza o pompa dubla, de cel putin sase pana la 8 ori pe zi, la care se asociaza masarea sanilor.


  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum