Coronavirus Update

Problema transpiratiei

Raspunsurile online ale specialistilor nostri, nu constituie un diagnostic exact al problemelor de sanatate pe care le-ati prezentat !

Boli grave se pot manifesta prin semne care va par minore, iar un diagnostic corect nu poate fi pus decat in urma unei consultatii detaliate a copilului dvs. in clinicile de specialitate.


Am un baiat de 10 ani care, de cateva luni, are o transpiratie urat mirositoare (axilara). Se spala zilnic, isi schimba hainele zilnic, nu depune efort fizic deosebit si cu toate acestea, situatia este deosebit de neplacuta. Am citit multe lucruri negative despre antiperspirante, asa ca nu indraznesc sa-l las sa foloseasca inca asa ceva. Mentionez ca transpiratia este normala din punct de vedere cantitativ, adica nu curg apele pe el, nici nu iti dai seama ca a transpirat daca nu ai simti mirosul neplacut. Va rog din suflet sfatuiti-ma cum sa procedez sau indrumati-ma catre un medic specialist. Va multumesc anticipat. Mihaela
Antiperspirantele au efect atat timp cat sunt folosite, ele nu rezolva problema transpiratiei ci reprezinta o solutie de tip "aruncarea gunoiului sub covor". Un consult homeopatic este foarte necesar in cazul baiatului dv.


Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR
specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum