Coronavirus Update

Inlocuirea vaccinului antigripal injectabil cu oscilococcinum

Raspunsurile online ale specialistilor nostri, nu constituie un diagnostic exact al problemelor de sanatate pe care le-ati prezentat !

Boli grave se pot manifesta prin semne care va par minore, iar un diagnostic corect nu poate fi pus decat in urma unei consultatii detaliate a copilului dvs. in clinicile de specialitate.


Spuneti-mi va rog, daca pentru un copil de 6 ani si 9 luni pot inlocui vaccinul antigripal injectabil cu oscilococcinum si de ce. Va multumesc.
Desigur, copiii sunt si asa supusi unui numar exagerat de mare de vaccinuri obligatorii si nu este cazul sa-i mai bombardati sistemul imun cu altele.

Oscillococinum in scop de prevenire a gripei (umane si aviare) se administreaza o doza pe saptamana, la distanta de mese.

Faceti o economie daca prin "o doza" intelegeti o jumatate de tub. In homeopatie nu conteaza cantitatea remediului.

Oscillo prezinta multe avantaje fata de vaccin (pricipalele: scade nu numai riscul gripei umane, ci si aviare; scade intr-o anumita masura riscul infectiilor respiratorii in general; se administreaza pe cale orala si nu prin intepare) dar si un inconvenient: durata de actiune este mult mai mica decat a vaccinului.

Obisnuiesc sa recomand pacientilor mei o priza saptamanala de Oscillo. Mai multe detalii gasiti in articolul lunii de pe pagina mea electronica.Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR
specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro

Cauti un raspuns la problemele copilului tau?  Adreseaza si tu o intrebare!  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum