Coronavirus Update

Tipuri de cadouri

Tipuri de cadouri

Jucarii pentru nisip

Pentru distractie pe plaja sau in gradina

Se va distra foarte mult cand va putea sa construiasca diverse castele sau doar sa faca gramezi. Daca vei achizitiona si un camion de jucarie, se va simti foarte bine incarcandu-l cu nisip si descarcandu-l.

Carti

Comori pentru citit

Poti sa faci o carte cadou la orice varsta, dar pentru un copil de 2 ani, ar trebui sa cauti carti cu mai mult de cateva cuvinte pe fiecare pagina si povesti mai complicate decat cele din cartile pe care le ai deja.

Jucarii pentru baie

Cadoul care face pleosc

Este usor sa transformi baia in ceva distractiv. Pe langa ratele de cauciuc, vei gasi jucarii care il vor ajuta sa se curete. Cauta burete in forma de tigru sau orice alt animalut sau sapun in forma de peste sau urs.

Piese pentru constructie

Unelte pentru viitorul arhitect

Un favorit fenomenal, piesele de constructie sunt perfecte pentru astfel de abilitati ale unui copil de 2 ani care sunt in plina dezvoltare – apucarea, adunarea si alegerea.

Asigura-te ca piesele din setul pe care il alegi sunt indeajuns de mari pentru ca micutul sa nu le poata inghiti.

Va dori sa experimenteze si sa vada cate piese poate sa adune pana cand turnul sau la cadea sau doar sa le aleaga in functie de culori si forme.

Jucarii pentru impins

Poate ca iti amintesc cum carai dupa tine un clopot – jucariile pentru impins sunt indragite de orice copil la aceasta varsta.

Majoritatea jucariilor din acest set au cel putin un clop[otel sau un fluier – unele au de asemenea urechi falfaitoare, cozi sagalnice sau picioare mobile.

Jocuri tip puzzle

Facand conexiuni

Copiii de 2 ani sunt incantati de provocarea intelectuala pe care le-o ofera acest tip de jocuri si va invata, pe parcurs, mai multe despre forme si culori.

Alina Sica
Redactor Copilul.ro


  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum