Coronavirus Update

Cadouri pentru copiii de 2 ani

Cadouri pentru copiii de 2 ani

Un copil de 2 ani este plin de energie si curiozitate, asa ca va trebuie sa gasesti activitati care sa ii capteze atentia.

Pe masura ce devine mai mobil, va fi interesat de jucarii pe care poate sa le impinga, sa le traga dupa el, cum ar fi o rata de jucarie cu picioare mobile sau o mini geanta pentru cumparaturi.

Va fi de asemenea incantat de lucruri care ii provoaca mintea, cum ar fi jocurile tip puzzle sau blocurile pentru constructii. Iata lista noastra de propuneri:

Tricicleta

Primul lui set de roti

Copilului tau ii va placea sa se plimbe cu tricicleta – grozava pentru construirea simtului sau de independenta. De indata ce va invata sa pedaleze va merge ca vantul.

Alege un model cu o foarte mare stabilitate. Unele au sei reglabile sau alte optiuni cum ar fi un loc pentru bagaje.

Carucior

Ce micut nu este fermecat de un carucior de culoare rosie sau verde crud? Fiind obosit de la plimbarea prin parc, va fi o placere pentru el sa stea in vagon si sa se bucure de drumul spre casa in timp ce mama stie ca este in siguranta in spate.

Acasa, in curte, poate sa impinga caruciorul sau sa il traga sau pur si simplu sa isi adune jucariile in el.

Provizii pentru arta

Pune-i geniul in miscare

Cum pretuim acele mazgalituri timpurii! Ele ajung pe frigiderul bunicii sau pe peretele din biroul mamei de la serviciu.

Da-i ustensilele de care are nevoie – markere, creioane, acuarele si hartii – si priveste cum incepe sa creeze. Nu uita sa verifici etichetele pentru a te asigura ca nimic nu este toxic sau non-lavabil.

Bucatarie de jucarie

Ce servim la cina?

Copiilor le place la varsta asta sa se joace cu fructele, legumele, vasele si spatulele de plastic.

Mancarea de jucarie ii permite sa imite ceea ce fac adultii in bucatarie si ii va pastra interesul viu aproximativ 2 ani, timp in care jocul va deveni din ce in ce mai complex.


  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum