Coronavirus Update

Variatii de temperatura

Raspunsurile online ale specialistilor nostri, nu constituie un diagnostic exact al problemelor de sanatate pe care le-ati prezentat !

Boli grave se pot manifesta prin semne care va par minore, iar un diagnostic corect nu poate fi pus decat in urma unei consultatii detaliate a copilului dvs. in clinicile de specialitate.


Am o fetita de 1 an si o luna, sanatoasa tun. De foarte mica, a fost un copil super activ. Nu sta locului decat atunci cand doarme. Problema care ma framanta este urmatoarea: desi dimineata Delia are temperatura de 36.6- 36.7 grade, seara are in jur de 37.1- 37.3 grade. Trebuie sa va mai spun ca nu i-au aparut toti dintisorii si ca este de asemenea foarte nervoasa si agitata din fire (seamana cu mine). Credeti ca are vreo problema si trebuie sa-mi fac griji?
In perioada aparitiei dintisorilor este de asteptat sa apara variatii ale temperaturii corpului la copii si totodata stari de neliniste si de agitatie asa ca va pot spune ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

Chiar dvs. spuneti ca dintotdeauna ea a fost un copil mai activ, care va seamana, insa acest lucru nu inseamna in mod cert vreo problema de care sa va ingrijorati, cel putin la o varsta asa frageda.

Mult succes!

Clara Monica Craciun,
psiholog
Clinica Psihosolutions.

www.psihosolutions.ro  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum