Coronavirus Update

Infectia urinara cu Esherichia Coli la copilul mic

Raspunsurile online ale specialistilor nostri, nu constituie un diagnostic exact al problemelor de sanatate pe care le-ati prezentat !

Boli grave se pot manifesta prin semne care va par minore, iar un diagnostic corect nu poate fi pus decat in urma unei consultatii detaliate a copilului dvs. in clinicile de specialitate.


As vrea sa aflu date despre infectia urinara cu Esherichia Coli la copilul mic (1 an si jumatate). Cat de rezistenta este si care este antibioticul cel mai potrivit?
E. coli sau colibacilul face parte dintre microbii mai putin periculosi, incat nu trebuie sa aveti grija complicatiilor.

Are insa obiceiul prost de a recidiva. Aceste recidive la copilul mic se explica prin faptul ca este prezent in mod obisnuit in intestin, de unde, prin fecale, ajunge sa autoinfecteze caile urinare.

Colibacilul este de obicei sensibil la Biseptol (peste 90 la suta din cazuri), un antibiotic cu foarte putine efecte secundare. Se scapa usor de colibacil, dar principala grija este posibilitatea reinfectiei.


Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR
specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum