Coronavirus Update

Ce metoda de imunizare sa adopt?

Raspunsurile online ale specialistilor nostri, nu constituie un diagnostic exact al problemelor de sanatate pe care le-ati prezentat !

Boli grave se pot manifesta prin semne care va par minore, iar un diagnostic corect nu poate fi pus decat in urma unei consultatii detaliate a copilului dvs. in clinicile de specialitate.


Ce metoda de imunizare pot adopta iarna, la un copil de 1 an si 1 luna? Exclus injectii! Ribomunyl, Oscillococcinum (le-am aflat de pe net) sunt recomandate pentru aceasta varsta? Doctorul mi-a recomandat sa-i dau Imunogrip, dar am citit ca se administreaza doar peste 7 ani! Ce ar fi mai bun?
Cel mai bine ar fi sa-i dati Imunogrip, asa cum de altfel v-a recomandat doctorul copilului: Imunogrip are avantajul ca ofera o crestere nespecifica a mecanismelor de aparare impotriva tuturor racelilor. Ribomunyl este un polivaccin bun pentru copii ceva mai mari, iar Oscillo nu previne decat gripa (umana sau aviara), fiind deci mai specific, dar cu spectru mai ingust.

Un mijloc care contribuie suplimentar la preventie este administrarea vitaminelor C si D, cel mai bine prin alimentatie naturala. Cele mai bogate in vitamina C sunt macesele, urmate (la mare distanta) de citrice. Vitamina D este prezenta mai ales in lactate.


· Sanatate va doreste,

dr. Mihnea DRAGOMIR
specialist in medicina familiei

www.doctordragomir.ro

Cauti un raspuns la problemele copilului tau?  Adreseaza si tu o intrebare!  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum