Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Psiholog Delia Ciobancan

Psiholog

Specializare:

Psihologie

Educatie:

Facultatea de Psihologie, Universitatea Hyperion, Bucuresti.
Master Tehnici de comunicare si influenta psihosociala, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti.
Master NLP cu tripla certificare internationala din partea SNLP, IANLP si IN.
NLP Practitioner cu tripla certificare internationala din partea SNLP, IANLP si IN.
The Spirit of Phoenix curs de hipnoza ericksoniana acreditat de Institutul englez de Hipnoza.
Formare in hipnoza clinica si terapie ericksoniana.
Formare in psihoterapie sistemica a familiei si cuplului.
Formare in psiho-oncologie

Cursuri si Congrese:

- Certificat de participare la workshopul de psihoterapie Adleriana - Trauma si vindecarea copilului interior - formator Patrick Dimitrios Akrivos, profesor asistent la departamentul de cercetare al Universitatii Americano-Elene din Atena si terapeut in practica privata, membru al Societatii grecesti de psihoterapie Adleriana din Atena.

- Participant la conferinta despre autosabotori - Cui i-as face rau daca as fi eu insumi - sustinuta de Jacques Salome scriitor si psihosociolog francez, creatorul metodei ESPERE.

- Certificat de participare la conferinta stiintifica - Algorithms of Change - organizata de European Asociation for Neuro-Lingvistic Psyhoterapy si NLP Profesional, Romania.

- Certificate de licenta pentru utilizarea testelor psihologice: Desenul Familiei, Desenul Persoanei, Testul Arborelui, Testul Aperceptiei pentru copii.

- Certificat de participare la formarea - Interpretarea testului proiectiv Arborele - formator ARS psiholog Stavarache Camelia Alina.

- Certificat de participare la workshopul - Hipnoza, autohipnoza si dezvoltare personala - cu John Thompson, coach, trainer ITANLP, expert international in hipnoza Ericksoniana, colaborator apropiat al lui John Grinder - co-creatorul Programarii Neuro-Lingvistice.

- Certificat de participare la workshopul de consiliere si psihoterapie a copilului si familiei sustinut de Joyce Callus M.A.(London), B.A., Dip Soc Std, Lecturer la Malta University, Membru in staful ICASSI, Consilier adlerian si trainer, presedinte al Asociatiei Adleriene din Malta.

- Participant la workshopul - Terapia legaturilor familiale - sustinut de Rosa Jaitin doctor in psihologie clinica si psihanalist de grup si de familie, secretar cu afaceri internationale a Societatii Franceze de Terapie Familiala Psihanalitica si director al Apsylien (Asociatia de Psihanaliza a Legaturilor).

- Participant la diferite workshopuri sustinute de Andre Moreau - psihiatru, psiholog, psihanalist, presedinte al Comunitatii Terapeutice Y VOIR CLAIR din Belgia, fondator si membru al Societatii franceze de Gestalt, ex-vicepresedinte al Societatii „Balint” din Belgia, vicepresedinte al Asociatiei Internationale de Psihoterapie si Somatoterapie de la Strasbourg.

- Participant la workshopul de respiratie holotropica – Respiratia inimii – sustinut de Elena Francisc, psihoterapeut de orientare transpersonala si Horia Turcanu, facilitator.

- Participant la workshopul de maternologie – Cum devenim femeie si mama? Cum devenim tata? – Lector: Laurence Demaire, presedintele Asociatiei Franco-Romane "Bebe Bienvenu".

- Conecteaza-te cu ritmul din tine - workshop de respiratie holotropica cu Elena Francisc, psiholog psihoterapeut si Bruno Robin, psihoterapeut, muzician (Franta).

- Workshop de Respiratie Holotropica si Pictura, cu Michel Protopopov terapeut transpersonal, pictor, sculptor, maestru Tai Chi specializat in medicina Chineza si Elena Francisc, psiholog si psihoterapeut transpersonal acreditat de GTT (Grof Transpersonal Trening - California).

- Elibereaza-te de bagajul emotional - Seminar de dezvoltare personala sustinut de Daniel Bichis singurul roman certificat international in privinta masurarii si dezvoltarii inteligentei emotionale.

Specializari medicale:

Consiliere psihologica
Psihoterapie de familie si cuplu
Hipnoterapie si terapie ericksoniana
Psiho-oncologie
Coaching

Certificari:

Atestat de Libera Practica in Psihoterapie sistemica a familiei si a cuplului.
Atestat de Libera Practica in Psihoterapie - Hipnoza clinica si terapie ericksoniana.
Colegiul Psihologilor din Romania, cod personal: 09819

Afilieri:

Colegiul Psihologilor din Romania
Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana
Institutul pentru cuplu si familie