Clickmed
programare rapida la medic

Dr. Tiberiu Daia

Medic specialist obstetrica-ginecologie

Nativia

Programare online

Medic specialist obstetrica-ginecologie

Dr. Tiberiu Daia este medic specialist in obstetrica ginecologie si doctorand in stiinte medicale. Hotarat inca de pe bancile Liceului Sfantul Sava sa devină chirurg, urmeaza cursurile Universitatii de Medicina Carol Davila si rezidentiatul in Spitalul Clinic Filantropia Bucuresti.

Pentru a se perfectiona, pleaca la Londra pentru un fellowship in chirurgie ginecologica oncologica in cadrul spitalului Royal London Hospital. In ciuda numeroaselor oportunitati de a continua sa se dezvolte in Londra, alege sa se intoarca in tara si sa profeseze in Spitalul Filantropia din Bucuresti unde incearca sa ridice la standard occidentale tratamentul patologiei chirurgicale ginecologice.

Fiind o fire empatica, Tiberiu practica o medicina bazata pe dovezi in centrul careia se afla intotdeauna pacienta si starea sa de bine.

Hobby-urile sale, baschetul si șahul, ce ii ofera un tonus fizic si psihic bun, impreuna cu ambitia, perseverenta si calmul, sunt elementele care il fac sa abordeze cazurile complexe si sa nu renunte pana la obtinerea rezultatului dorit.

Dr. Tiberiu Daia ofera o gama larga de proceduri chirurgicale destinate patologiilor maligne si benigne ginecologice cu abordare atat clasic abdominala, minim invaziva (laparoscopic, histeroscopic) dar si vaginala. Chirurgia cancerului mamar este de asemenea un punct de interes.

Nu in ultimul rand, abordeaza si partea de obstetrica, in centrul atentiei fiind mama si fatul, buna comunicare cu gravida fiind esențiala.

Articole publicate in site