Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Ionut
8 luni si 2 zile

Dl profesor bojinca este un doctor excepțional și o persoana deosebita, demonstrand o abordare holistica și profunda a ingrijirii pacienților. cu o expertiza medicala de top și o empatie autentica, il recomand cu caldura atat pentru competența profesionala, cat și pentru calitatea umana remarcabila.

Ciuperca Monica
8 ani si 1 luni

Un medic de nota 10.

Ungureanu Georgeta
8 ani si 6 luni

Un medic de exceptie, specialist asa cum rar intalnesti in romania. multumiri pentru modul in care trateaza pacientii! un model, o valoare! va multumesc! cu stima si respect!

Bodirca Elisabeta
9 ani si 1 luni

Dl dr bojinca mihai este un om extraordinar ,un om cu suflet mare un excelent specialist va multumesc mult pentru ajutorul acordat in tratarea vasculitei datorita tratamentului prescris starea mea de sanatate s a imbunatatit remarcant.dumnezeu sa va dea multa sanatate sa puteti ajuta multi oameni.

mecu ana
10 ani si 19 zile

Pe domnul doctor il cunosc de 18 anieu eram dejea pacienta a spitalului mapreluat dumnealui ca medic am numai cuvinte de lauda din toate punctele de vedere.ii doresc sanatate si cit mai multe realizari

Grigore Stefania
11 ani si 27 zile

Domnul doctor mihai bojinca este un medic cu o pregatire profesionala deosebita;este in acelasi timp o persoana care arata mult respect si grija fata de pacienti.ma bucur mult ca am reusit sa ajung la dumnealui,am foarte multa incredere in ceea ce spune si cu siguranta imi va vindeca fratele.numai sanatate ii doresc si multe realizari.

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter