Coronavirus Update

Psiholog Catalina Dragulanescu
Medic specialist in Psihologie
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021. 334.71.64
vezi CV-ul medicului

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
melania
melania
10 ani si 9 luni
A, si mai am una, o discutie intre iubiti. Ea:"mi-as dori atat de mult sa nu ma mai faci sa ma simt frustrata si sa imi explici ce ai vrut sa spui cu niste fraze..."; El: "alea sunt parfum, daca vreau, te fac sa te sinucizi de ce chestii adevarate as putea sa mai zic despre tine". Credeti ca e safe a sta langa un asemenea om? Multumesc!
melania
melania
10 ani si 9 luni
Cam ce sechele ar putea lasa niste vorbe de genul "daca nu eram proaspat iesit de la inchisoare si disperat dupa femei, eu nici nu ma uitam la tine", in paralel cu "X arata mai bine ca tine" si "mi-a placut sa o fac cu ea"? Creaza frustrari aceste vorbe? Cum se poate rezolva aceasta problema, ac***a in vedere ca persoana care le-a zis nu vrea sa "dreaga" cumva aceste vorbe?
Catalina Dragulanescu
Catalina
Dragulanescu

11 ani si 3 luni
Draga Suzana. La prima vedere ar putea exista cel putin doua variante pentru situatia in care te afli: fie exista motive obiective pentru gelozia ta (sotul iti da motive ?), fie totul este in mintea ta. In primul caz poate ca ar trebui sa-ti dai seama daca este o optiune satisfacatoare pentru tine sa ramai in continuare in relatia cu el, chiar si in aceste conditii. In cel de-al doilea caz, iti recomand sa incerci sa ajungi la motivele inconstiente ale geloziei tale. In ambele cazuri iti recomand sa apelezi la ajutorul unui psihoterapeut. Succes !
suzana
suzana
11 ani si 6 luni
ma numesc suzana si am 24 de ani,sant maritata si am un copil.eu sunt o fire foarte geloasa si din cauza asta risc sa-mi pierd sotul.ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi?multumesc.
Catalina Dragulanescu
Catalina
Dragulanescu

11 ani si 10 luni
Draga Alina, poate ca in ultima vreme ti-ai luat cam multe pe cap si nu intamplator simti ca iti explodeaza. Viata cu doi copii poate fi uneori suprasolicitanta, mai ales atunci cand ai 25 de ani si ai vrea cateodata sa te mai ocupi si de tine. Te-ai gandit sa-ti reorganizezi un pic ziua astfel incat sa-ti permiti si mici placeri doar pentru tine ? Toate bune, Catalina
alina
alina
11 ani si 11 luni
am 25 de ani si am doi copi mici.4ani si 3ani.de ceva vreme am inceput sa ma enervez foarte repede.am momente cand simnt ca imi explodeaza capul si incep sa tip la copii cand fac cate ceva. am luat o perioada magne b6,mi-am mai revenit dar cum il intrerup iar ma enervez repede din ori ce.datimi si mie un sfat ce sa fac sau unde sa ma duc .adica daca e cazul sa consult un medic psihiatru
maria
maria
12 ani si 6 luni
scuze..va salut cu respect! ma numesc Maria ,va rog daca se poate sami dati un raspuns. am avut un vis uriit saptamiina aceeasta si am ramas cu durere de cap si multa oboseala ,oboseala psihic.ma luptam cu o forta negativa si toata forta era in creer ,am invins, dar am ramas nu tocmai bine.ce se intiimpla? va multumesk!

Spune-ti parerea despre Psiholog Catalina Dragulanescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Buna

Psiholog Catalina Dragulanescu

Medic specialist in Psihologie
Medic la Spitalul clinic de psihiatrie prof. dr. OBREGIA
Adresa: Sos. Berceni nr. 10

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter