Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Byanca pascu
3 luni si 10 zile

Buna vreau si eu nr de telefon al domnului profesor ion tintoiu va rog vrumos ca am o problema foarte mare

erhan
6 ani si 4 luni

10

marius
6 ani si 6 luni

Cunoaste cineva adresa sau nr de telefon a domnului doctor?

GHEORGHE GRIGOROIU
6 ani si 7 luni

Multa sanatate pt dl profesor i tintoiu ! am 8 ani de cind sint sub supravegherea dinsului si multumesc dinsului si lui dzeu ca mia dat sansa la viata. sa stiti ca cea mai mare bucurie a dinsului este atunci cand ne vede si sta de vb cu noi si ii spunem ca ne merge bine...si toate datorita lui...multa multa sanatate si viata lunga !

Nicu
6 ani si 7 luni

Multumesc domnule prof.univ.dr. gen.(r) ion tintoiu pentru profesionalismul si omenia de care ati dat dovada atat in raport cu problemele mele medicale cat si cele legate de studentii dvs.
va doresc multa sanatate si bucurii!

claudiu
6 ani si 8 luni

Numai cuvinte de lauda, din toate punctele de vedere, profesional, uman, conduita. as dori ca cel putin 10% din medicii din romania sa un comportament similar. va doresc din suflet multa sanatate si putere de munca. cu respect.

STANCU ILEANA LELIA
7 ani si 2 luni

Un miracol este acest domn profesor universitar ,general (r) ,ion tintoiu .o echipa promta ,servicii ireproshabile . va multzumim deosebit .

STANCU ILEANA LELIA
7 ani si 2 luni

O clinica excelenta / domnul ,profesor doctor ,general (r ) ,ion tintoiu este miracolul vietzii , are disponibilitatzi ,,abracadabra ,, , un comportament foarte delicat , un profesionist caruia ii multzumim . ileana lelia stancu .

Boghina Gheorghe
7 ani si 5 luni

Acest om este pentru noi romanii si pentru cei suferinzi un dar de la dumnezeu sa i dea sanatate si putere ca avem mare nevoie de d sul ptru toate aspectele nota 5

Maria Prahoveanu
7 ani si 11 luni

Domnul prof. univ. dr. ion tintoiu este un medic deosebit, atat din punct de vedere profesional cat si uman. pe deasupra, niciodata nu refuza nici un pacient, o caracteristica rar intalnita la profesionalisti de valoarea dansului. aceste stelute nu sunt de ajuns pt a putea arata nemarginita sa disponibilitate si bunatate!

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter