Coronavirus Update

Mr. dr. Nicolae Niculescu
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

21 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Violeta
Violeta
5 ani si 3 luni
Am fost operata saptamana trecuta de dr Niculescu si dr Parvulescu . Am cea mai p***a impresie despre Niculescu,efectiv si-a batut joc de mine . Am avut mare noroc cu dr Parvulescu care m-a ingrijit inclusiv in weekend, e un om de mare caracter si devotat in totalitate jobului . Acum dupa o saptamana de la operatie m-a externat dar nu prea ma simt bine.fugiti cat puteti de dr Niculescu nu mai este dr de alta data ,cred ca banii l-a schimbat .Bazati-va pe dr Parvulescu , e un om de nota 10 .
elena i.
elena i.
6 ani si 2 luni
Este foarte greu sa redau in cateva cuvinte valoarea d.lui doctor Niculescu Nicolae.Asi spune doar stiinta ,intuitie ,precizie,arta si vigilenta.Eu genul acesta de medic prefer putin mai sobru si mai rezervat dar care face cat 10 pentru pacient.
iulia17
iulia17
6 ani si 8 luni
Doctorul Niculescu nu e un medic rau, dar comportamentul lui lasa de dorit. Are noroc cu Doctorul COSTIN PARVULESCU, el are rabdare, trateaza pacientii cu respect si este foarte meticulos in ceea ce face. II raman recunoscatoare ca a savlat-o pe mama mea in 2009, daca nu era el ar fi fost rau.
Margareta
Margareta
7 ani si 9 zile
Multumesc dl.dr.Niculescu si dl.dr.Parvulescu pentru profesionalismul de care au dat dovada. Am fost operata de o luna de fibrom, sunt foarte multumita de rezultat insa i-as recomanda dl.dr. Niculescu mai multa comunicare cu pacientii, este foarte distant,ursuz, insa ceilalti medici sunt altfel. Trebuie neaparat o schimbare ca pacientii sa se recupereze mai repede - Comunicare.....
MADALAINA
MADALAINA
7 ani si 11 luni
...cam asa e el...grabit si necomunicativ; [...] mie nu mi-a lasat delop***ampresie buna mi-a facut in 2011 o laparoscopie pt indepartarea unor chisturi de pe ovare...acum ...nu as mai merge nici platita la el; alti 2 medici care m-au vazut de atunci m-au convins ca interventia mi-a facut mai mult rau decat bine...acum - la 2 ani de la interventie, unul dintre ovare are dimensiuni inexplicabil de mici, celalalt are un chist de 3.5 cm, ciclul mi s-a dereglat dupa ce am renuntat la anticonceptionale in spreranta ca voi face un bebe...slabe sanse insa; inainte de interventie- cu sau fara anti - ciclul meu era ceas....28 zile...acum 23-27-29-31 ...vraiste p***a alegere!
Anonim
Anonim
8 ani si 4 zile
Am fost si eu la dumnealui, dar nu stiu ce sa zic. Era foarte grabit si nu m-a ascultat, iar apoi a revenit in mare grava...ma rog, poate momentul a fost prost ales.
ioana
ioana
8 ani si 15 zile
Multumesc domnului doctor pentru profesionalismul de care a dat dovada. Am incredere deplina in opinia lui, pentru ca s-a dovedit de fiecare data cea corecta si potrivita. Multumesc inca o data domnule doctor si va doresc multa sanatate.
Theodora Popa
Theodora Popa
8 ani si 2 luni
Domnul doctor Niculescu este cel mai bun medic pe care l-am intalnit..Ii doresc toata sanatatea din lumee pentru ca si dumnealui ofera sanatate atator paciente.Eu m-am operat de un fibrom uterin la parocopic de catre domnul doctor si am fost foarte multumita(in iunie 2010)a de profesionalismul domnului doctor..la scurt timp s a operat si sora mea la dansul..suntem f bine amandoua.. Am ramas amandoua pacientele domnului doctor.Il recomand cu toata increderea pe domnul doctor!!!Un medic extraordinar!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Mr. dr. Nicolae Niculescu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

21 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Mr. dr. Nicolae Niculescu

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter