Coronavirus Update

Mr. dr. Marian Stefan
Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

10 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21554891278
Utilizator2155489127
8

2 ani si 3 luni
Nu sunt un numar de utilizator. ma numesc Danaila Florica si mi-am spus parearea despre Dl. Doctor la doua saptamani dupa operaie . :)
Utilizator21554891278
Utilizator2155489127
8

2 ani si 3 luni
Am deja doua saptamani de la operatie. Ma simt f.bine dupa ce Dl. Doctor mi-a facut o histerectomie totala prin vagin. Mie mi se pare de necrezut si acum. Daca nu asi mai resimti o oarecare jena in interior, nici eu nu asi crede ca am fost operata. Este un medic fff. bun si un om deosebit. Nu va luati dupa vocabularul folosit. Cred ca e un fel de scut de aparare. In realitate e are un suflet bun si vrea sa ne mai distraga atentia de la suferintele noastre. Ma bucur ca are langa dansul un medic tanar,entuziat priceput si apropiat de paciente, care ar putea sa ii urmeze, si anume D-na D. Andronache Cristina de la Sitalul de Ostretica si Ginecologie Buftea. Am intalnit acolo un personal bine calificat si dedicat meserei si pacietelor si f. multa curatenie. Multumesc tuturor.
Madalina
Madalina
5 ani si 11 luni
Ma trataz la dansul din 2005. Este mare lucru in ziua de azi sa gasesti un doctor ca dansul, care sa nu astepte "plicul"
Elena Ghita
Elena Ghita
6 ani si 3 luni
Este un medic caruia nu ai ce sa ii reprosezi. Am nascut 2 copii, m.a operat de cancer de san (mastectomie totala),histerectomie, ovarectomie, a operat.o pe mama de o tumora philodes la san, cu dansul a nascut si sora mea........Daca toti medicii ar lucra si s.ar comporta cu pacientii asa cum o face dumnealui, altfel s.ar vorbi despre sistemul nostru medical. Sa.i dea Dumnezeu ani multi, sanatate si putere de munca sa ajute multe femei de.acum inainte! Tot respectul fata de OMul Marian Stefan! Jos palaria si recunostinta mea vesnica, d.le Lt. Col. Dr. Marian Stefan!
Toma Mihaela
Toma Mihaela
6 ani si 2 luni
Un medic de exceptie si un om deosebit, m-a ajutat sa aduc pe lume doua fete minunate, pentru care ii multumesc si o sa-i fiu recunoscatoare toata viata. Va multumesc.
Anonim
Anonim
6 ani si 9 luni
Un medic de exceptie. Fetele mele s-au nascut cu ajutorul acestui OM. Una dinte ele daca nu era el, nu traia. Va multumim.
wedler lminita
wedler lminita
7 ani si 2 luni
nu am cuvinte sa vb despre el un om extu ce a facut pentru mineraordinar,toata viata mea am sa ma rog pentu sanatatea acesstui om, acest om este trimisul lui dumneseu pe pamint sa faca numai bine miinile lui sint miracol un medic nemai pomenit foarte bun in toate privintele, nu stiu cum sai multumesc in aceasta viata.
denisse
denisse
8 ani si 5 luni
PROBITATEA,ETICA PROFESIONALA SI ALTRUISMUL SUNT ADEVARATE VIRTUTI SI NU DOAR VALORI MORALE.DL.DR.STEFAN MARIAN M-A OPERAT DE DOUA ORI SI M-A AJUTAT SA DEPASESC ADMIRABIL MOMENTELE DIFICILE DIN VIATA MEA.JOS PALARIA IN FATA CELOR CARE-SI IUBESC MESERIA SI-SI RESPECTA PACIENTII.VA MULTUMESC.
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Mr. dr. Marian Stefan


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

10 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Mr. dr. Marian Stefan

Medic specialist in Ginecologie-Obstetrica
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter