Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

AndGeo
8 ani si 4 luni

Un medic deosebit.cel mai bun pentru aceasta specialitate.

aurelia-elena
8 ani si 10 luni

Un minunat, care isi practica meseria asa cum putini o fac astazi. nu cred ca pot exprima in cuvinte recunostinta pe care i-o port pentru ca ne-a ajutat sa avem din nou un copil sanatos. toate sfaturile pe care le da si tratamentele pe care le aplica au rezultate bune 100%. o recomand cu drag pentru ca este un om extraordinar si un profesionist desavarsit. am trecut prin momente foarte grele si cu ajutorul lui dumnezeu am intalnit-o pe d-na doctor care ne-a redat linistea si increderea.

honciuc denis
9 ani si 2 luni

Un medic de nota 10 plus

gheorghe andra
9 ani si 6 luni

Buna ziua.vreau sa spun ca doamna doctor pacurar daniela este un medic foarte bun,exceptional.se dedica cu adevarat medicinei si vreau sa-i multumesc prin aceasta cale foarte mult pentru tratament si pentru ca ma simt foarte bine de cand am venit la dansa.

Alina
9 ani si 6 luni

Un medic foarte bun, atat profesional cat si in a-si intelege si sustine pacientii. un medic dedicat meseriei sale, asa cum mai rar intalnesti azi!! numai cuvinte de lauda pentru d-na doctor. la multi ani de 8 martie si multa sanatate!!!

iulian
9 ani si 6 luni

Un medic care isi da interesul pentru ais vindeca si sustine moral pacienti.eu sunt un pacient de-al dumneaei si sunt bolnav de hepatita.la pitesti am avut o doctora de nimic in schimb dansa ma ajutat mult. ii multumesc din tot sufletul!

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter