Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 12 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Mihai Pop?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

camelia
8 ani si 6 luni

Un medic EXTRAORDINAR!

Larisa denesan
9 ani si 8 luni

Am fost operata la dr prof mihai pop in mai 2014. Au trecut cateva saptamani de la operatie si inca nu stiu rezultatul. La controlul post operator mi s au masurat dioptriile dar nu am primit rezultatul. Am mai fost la un control ulterior dar mi s a spus ca dioptriile nu s au stabilizat, sa am rabdare ca vor mai scadea, ceea ce eu nu cred. Vad aproape la fel de rau cu ochiul operat. Despre vision clinic ce pot sa va spun? Dl prof dr. Foarte cumsecade, profesionist dar cam sictirit. Iar despre doamnele de acolo, le doresc sa aiba parte si ele, si copiii lor de aceeasi primire pe care am gasit o eu la clinica lor minune. Doar gandul ca voi vedea mai bine m a facut sa ma abtin.

Adi Olteanu
9 ani si 10 luni

Cel mai bun doctor oftalmolog din tara.Preturi acceptabile,servicii foarte bune,calitate si profesionalism.Toti cei care nu reusesc la alti doctori ajung la dansul

george marinescu
9 ani si 11 luni

Multumesc dl-ui Prof. Dr. Mihai Pop pentru redarea vederii in urma operatiilor la ambii ochi afectati de cataracta (ochiul drept cu cataracta veche bruna) si ii doresc multa sanatate si putere de munca sa poata sa redea vazul si altora la fel de bine cum a reusit sa ma ajute pe mine. Au trecut aproape 2 sapatamani de la ultima operatie si vad foarte bine.

Daniel Herghelegiu
10 ani si 2 luni

Am fost operat de dumnealui pe 5 Decembrie 2013 de astigmatism miopic inegal diferenta la ochi era foarte mare,multumit de operatie si de cum am fost tratat in clinica acum vad foarte bine dupa prima luna,pot spune ca nu mai port ochelari nu mai am nevoie de ei vi-l recomand ! un specialist pe care multe spitale si clinici particulare din multe tari cred ca si l-ar dori,am avut retineri si putina frica dar increderea avuta mi-a fost de folos,Multumesc Dle doctor Pop ,

Vatra Alexandru
10 ani si 3 luni

Este un doctor foarte bine pregatit , ma operat la ochil drept de cataracta aveam doar 7 ani ,nici un doctor nu mia dat nici o sansa ca o sami recopar vederea. El a fost singurul care ma ajutat si acum vad foarte bine. Ii urez multa sanatate!!

delia
10 ani si 4 luni

Dl. Dr. Mihai Pop pot sa spun ca mi-a schimbat viata. La 26 de ani vedeam doar 25% din cat vede un om normal, conform consultului facut de catre domnia sa. Am avut hipermetropie forte la ambii ochi, plus un ochi ambliop forte. Dupa multe consultatii avute inclusiv in strainatate mi s-a spus ca nu am nici o sansa sa vad mai bine. Dl. Dr. Pop Mihai, in clinica sa, a fost cel care mi-a negat diagnosticele puse de clinicile anterioare si mi-a facut dublu implant de cristalin in ambii ochi, o operatie dificila si cu riscuri. de la ochelarii super grei cu dioptrii pana la 20 la ochiul ambliop, am ajuns la un ochelar lejer de lectura, de 1,5, iar pe strada nu am nevoie de nici un fel de ochelar. Am 36 de ani si datorita acestui doctor de 10 ani am putut avea o viata normala, schimbata cu 180 de grade dupa operatiile facute de dumnealui, am o vedere mult mai buna si capacitatea de a putea avea activitati normale (lectura, scris, condus etc). Nu o sa am niciodata cuvinte de multumire suficiente pentru acest medic, si il recomand cu caldura tuturor celor care chiar au probleme reale de vedere, nu doar mofturi estetice. Este un DOCTOR EXCEPTIONAL, cu un comportament impecabil, cu o tinuta medicala ireprosabila! Ii doresc multa sanatate!

Andrei Silviu
10 ani si 8 luni

Am fost operat acum 4 ani de domnul profesor Pop Mihai ac***a dioptrii 3.25 si 3.50. Domnul profesor s-a comportat foarte frumos cu mine pe tot timpu "colaborarii" noastre iar rezultatele au fost extraordinare! Desii sunt foarte sensibil in zona ochilor si i-am facut ceva greutati in timpul operatie, domnul profesor a avut rabdare cu mine fiind foarte calm si vorbind cu mine pe tot timpul operatiei. Mi-a fost recomandat de mai multe rude care lucreaza in cadrul M.A.I. ca fiind un doctor extraordinar fapt care s-a si adeverit! Il recomand tuturor, desii este foarte ocupat merita sa atepti 2 saptamani cat am asteptat eu programarea.

Locatie medic

Spitalul clinic de urgente oftalmologice (fostul Spital ASCAR)
Adresa: Piata Alexandru Lahovari, nr. 1
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0213192751, (centrala), 0213192753 (secretariat)

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter