Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
FC

Medic Primar Neurologie Floricel Vasile Cristea

Medic specialist in Neurologie
5 21
21
|adauga opinie

Opiniile pacientilor

ELENA TATIANA
2 ani si 7 zile

Se zice ca pestisorul de aur iti indeplineste trei dorinte. eu, desi n-am avut parte de astfel de intalnire, am vazut a treia oara in viata, un medic. sa ingenunchiezi in fata pacientului ca sa te uiti in ochii lui si sa-l intelegi, sa te porti cu un om om cu probleme ca si cum ar fi imparatul pamantului este mai mult decat isi poate inchipui un muritore de rand din romania.
domnule doctor, daca dumneavoastra ati pus genunchiul jos, eu nu pot pune decat respectul meu in genunchi in fata profesionalismului si deontologiei dumneavoastra. mare medic, mare om !

Grigore Gabriela
8 ani si 7 luni

Cel mai bun medic din lumea asta! persoana care te incurajeaza si te face sa te simti mai bine cand ajungi la dansul in cabinet, este ingerul lui dumnezeu lasat pe pamant!!!!nu am cuvinte sa i multumesc pentru binele facut parintilor mei! daca nu il cunosteam, nu credeam ca exista asa medic intelegator, rabdator, care te asculta si iti da incredere ca o sa ti fie bine, ajutand pe toata lumea, fara niciun interes! mii de multumiri domnule doctor ! il recomand din toata inima!

Popa Jean
8 ani si 7 luni

Un om de exceptie.

Alexxss.
8 ani si 9 luni

Este un medic extraordinar.nu am crezut ca exista doctori asa cum este domnul floricel vasile. mergeti cu incredere. am avut un diagnostic pus la rmn si mi-a zis ca nu am asa ceva.
am fost cu moralul la pamant ,noroc ca l-am intalnit pe domnul dr floricel. multumesc pe aceasta cale domnului doctor. sa-i dea dumnezeu multa sanatate.

Jipa mariana
8 ani si 10 luni

Cel mai bun medic in viata simpatic si rabdator cu pacientii si nu se lasa pana nu aduce alinarea

Jipa mariana
8 ani si 10 luni

Cel mai bun doctor in viata este o placere numai sa stai de vorba cu el rabdator si intelegator si nu se lasa pana nu ti gaseste leacul de ar fi mai multi medici ca el nu ar mai fi atata lume in suferinta sa i dea dzeu sanatate ca in continuare sa se ocupe de oamenii aflati in suferinta cu tot respectul mariana jipa braila

Adriana
9 ani si 2 luni

Un medic excelent !!!

Adriana
9 ani si 2 luni

Doctor foarte bun

Mihai Malina
9 ani si 9 luni

Este un om minunat

Adriana Totan
9 ani si 10 luni

Da, pot sa spun ca acest om este trimisul domnului, azi am avut marea bucurie sa-l cunosc si eu, am ramas profund impresionata de calitatea sa si de pasiunea pentru munca sa.
nu mi s-a mai intamplat sa intalnesc un medic atat de pozitiv si care sa emane atata energie, parca te simteai vindecat numai prin prezenta lui langa tine.
cel mai important este ca toti pacientii aduceau numai laude la adresa sa, iar la usa asteptau zeci de bolnavi, care asteptau cu rabdare ca medicul sa-i consulte si sa le aline durerea.
dumnezeu sa-l ocroteasca si sa-i dea sanatate, cu siguranta este trimisul lui pe acest pamant, ca sa ne vindece pe noi !

Pag 1 din 3

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter