Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Iulia Florescu
9 ani si 4 luni

Ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a scos acest om in cale...sotul meu avea o furunculoza de aproape 2 ani...pana intr-o minunata zi,in care am obtinut o consultatie la dr.col.trifu...in 5-7 min.sotul a iesit cu o reteta,eu am privit-o cu deznadejde (fiind urma sechelelor mele la alti medici)si cu sfatul ca daca mai apare ceva sa revenim...a trecut aprape 2 luni si tratamentul este minunat...i s-au estompat chiar si cicatricele in urma inciziilor!!!il voi vizita si eu pt.o mica problema si sper sa am acelasi noroc ca in aceea zi.jos palaria!!! domnul dr.col.trifu

iliescu gheorghe
9 ani si 9 luni

Sunt din dragasani , am fost operat in 2002 de epiteliom bazocelular la pielea capului , fara nicio recidiva . multumesc din tot sufletul, dumnezeu sa va binecuvanteze .

petreanu margareta florenta
9 ani si 11 luni

Numele este lung pompos lt.col.dr.viorel trifu,nu am avut o problema majora,dar a fost tratata ca si cum ar fi fost urgenta.mii de multumiri omului(medicului viorel trifu)un medic de exceptie.

Vasiliu Dragos
10 ani si 4 luni

E foarte tare dl.doctor trifu.
meseriash,ba chiar artist !
multumesc foarte mult pentru solicitudine,amabilitate si tot restul !sa va dea dumnezeu multa sanatate, pe care ati oferit-o si celorlalti !

Pasoi Eugenia
10 ani si 4 luni

Multumesc din tot sufletul domnului doctor pentru profesionalismul si daruirea cu care isi face meseria.eu am fost operata de un epiteliom bazocelular la ochi in vara anului 2010 si acum sunt foarte bine,nu a mai reaparut.va recomand sa-l cauati din timp pana nu este prea tarziu.are mana de chirurg estetician ,cicatricea de pe fata nici nu se observa.este un om deosebit si se ajunge foarte usor la dansul,cautati-l si va veti convinge.

Popa Ioan
10 ani si 4 luni

In orice meserie trebuie sa ai talent. domnu colonel viorel trifu de la dermato, sef sectie spitalul militar este ca un violonist super talentat care citeste cu dezinvoltura si talent orice partitura la prima vedere cu acuratete si sensibilitate. pe mine m-a operat de melanogm malign ( o alunita rebela ) acum 6 ani. totul este perfect. bunul dumnnezeu sa va ajute domnule doctor.

profesor popa ioan, bucuresti.

Pag 2 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter